REVIEW – Televizor LED LG 22MT44DP, Full HD

Bine v-am regasit, dragi cititori! In articolul de astazi vom vorbi pe larg despre televizorul LG 22MT44DP, pe care am avut ocazia sa-l testez in urma cu ceva timp. Asadar, va invit sa aflam impreuna, din randurile ce urmeaza, toate specificatiile tehnice ale modelului, dar si locul de unde il putem cumpara la cel mai mic pret din Romania!

lg 22MT44DP review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG 22MT44DP are un ecran LED cu o diagonala de 55 cm, una modesta asadar. Continutul video preferat va fi redat insa la o rezolutie buna, Full HD, ceea ce nu poate fi considerat decat un plus pentru acest dispozitiv.

Televizorul are un design simplu si modern, deci se va potrivi cu usurinta in orice loc din casa voastra. Il puteti plasa fara probleme pe o comoda sau birou, deoarece standul este unul plat, iar eventualitatea unui accident nefericit este una mica. Avand in vedere dimensiunea lui, acest produs este destinat incaperilor mici, cum ar fi dormitorul sau bucataria.

Review LG 22MT44DP

LG 22MT44DP este un televizor ce suporta o rezolutie maxima a ecranului de 1920 x 1080 pixeli, care are un unghi de vizibilitate de 170/160 grade si un contrast dinamic de 5000000:1. Pe langa faptul ca puteti urmari programale favorite la o calitate peste medie, aveti avantajul ca puteti folosi noul dispozitiv si pe post de monitor, acesta avand un timp de raspuns de 5 ms si caracteristici speciale in acest sens.

Pret LG 22MT44DP

Recomandarea noastra -> AICI!

Desi dimensiunea nu este una mare, televizorul are un sistem audio Stereo destul de bun, ce ofera o iesire RMS de 2 x 5 W. Pentru ca experienta audiovizuala sa fie una completa, modelul foloseste caracteristica speciala de sunet Virtual Surround, pentru o calitate mai buna.

LG 22MT44DP nu este un Smart TV, insa fiti fara grija! Aveti posibilitatea de a conecta orice tip de sursa externa pentru a reda continutul dorit direct pe ecranul acestuia, deoarece vine dotat cu urmatorii conectori:

  • Slot CI
  • PC Audio IN
  • Intrare PC (D-SUB 15 pini)
  • Intrare USB
  • Intrare video composite
  • Intrare Scart (RGB)
  • Port HDMI

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 22MT44DP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare