REVIEW – Televizor LED LG 22MT44DP, Full HD

Bine v-am regasit, dragi cititori! In articolul de astazi vom vorbi pe larg despre televizorul LG 22MT44DP, pe care am avut ocazia sa-l testez in urma cu ceva timp. Asadar, va invit sa aflam impreuna, din randurile ce urmeaza, toate specificatiile tehnice ale modelului, dar si locul de unde il putem cumpara la cel mai mic pret din Romania!

Review LG 22MT44DP

LG 22MT44DP are un ecran LED cu o diagonala de 55 cm, una modesta asadar. Continutul video preferat va fi redat insa la o rezolutie buna, Full HD, ceea ce nu poate fi considerat decat un plus pentru acest dispozitiv.

Televizorul are un design simplu si modern, deci se va potrivi cu usurinta in orice loc din casa voastra. Il puteti plasa fara probleme pe o comoda sau birou, deoarece standul este unul plat, iar eventualitatea unui accident nefericit este una mica. Avand in vedere dimensiunea lui, acest produs este destinat incaperilor mici, cum ar fi dormitorul sau bucataria.

lg 22MT44DP review pareri

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Caracteristici LG 22MT44DP

LG 22MT44DP este un televizor ce suporta o rezolutie maxima a ecranului de 1920 x 1080 pixeli, care are un unghi de vizibilitate de 170/160 grade si un contrast dinamic de 5000000:1. Pe langa faptul ca puteti urmari programale favorite la o calitate peste medie, aveti avantajul ca puteti folosi noul dispozitiv si pe post de monitor, acesta avand un timp de raspuns de 5 ms si caracteristici speciale in acest sens.

Desi dimensiunea nu este una mare, televizorul are un sistem audio Stereo destul de bun, ce ofera o iesire RMS de 2 x 5 W. Pentru ca experienta audiovizuala sa fie una completa, modelul foloseste caracteristica speciala de sunet Virtual Surround, pentru o calitate mai buna.

LG 22MT44DP nu este un Smart TV, insa fiti fara grija! Aveti posibilitatea de a conecta orice tip de sursa externa pentru a reda continutul dorit direct pe ecranul acestuia, deoarece vine dotat cu urmatorii conectori:

  • Slot CI
  • PC Audio IN
  • Intrare PC (D-SUB 15 pini)
  • Intrare USB
  • Intrare video composite
  • Intrare Scart (RGB)
  • Port HDMI

Pret LG 22MT44DP

Acest 22MT44DP a fost construit pentru cei mai putini pretentiosi care au nevoie de un televizor pentru o camera de mici dimensiuni, dar si pentru cei care doresc un televizor si un monitor intr-un singur produs! El poate fi cumparat la pretul de aproximativ 800 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 22.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
LG 22MT44DP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: LG, Televizoare