Laptop ASUS E200HA-FD0007TS – Portabilitate maxima la pret redus

Laptopul ASUS E200HA-FD0007TS este un laptop de dimensiuni reduse la un pret convenabil. Este un laptop in special pentru calatorii, sau pentru navigare pe internet, care nu este recomandabil pentru activitati complexe. Insa si pretul este unul pe masura, putand fi achizitionat destul de ieftin.

E200HA-FD0007TS-mare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ca si design este foarte aspectuos, facand impresie buna oriunde veti merge cu el. Din punct de vedere tehnic este un laptop cu memorie flash ce are un procesor Intel Atom x5-Z8300 cu o frecventa de 1.86 GHz, care se descurca destul de bine. Desi este foarte mic, avand un ecran de doar 11.6 inchi imaginea redata este HD, avand tehnologia Glare inclusa.  Placa video este integrata, Intel HD Graphics si este suficienta pentru a rula filme la rezolutii HD, adica 1366 x 68 pixeli. Insa acest laptop nefiind potrivit pentru jocuri sau editari video. Este dotat insa cu un touchpad cu suport pentru multi atingere, ceea ce il face mai usor de manevrat, mai ales in timpul unei calatorii.

Fie ca esti in vacanta, sau calatoresti in interes de afaceri, cu ajutorul laptopului E200HA-FD0007TS de la Asus te poti relaxa dar sa si ramai conectat cu persoanele dragi. Capacitatea sa de stocare este de 32 Gb si  are o memorie de tip eMMC flash.

Review ASUS E200HA-FD0007TS

Are 2 GB de RAM DDR3, mai mult decat suficienti pentru a folosi laptopul in conditii optime pentru navigare si multimedia.Sunetul este redat de cele doua difuzoare incorporate si este la un nivel destul de bun pentru dimensiunile laptopului, putand asculta fara probleme muzica preferata in timpul calatoriei.

Foloseste browserul Microsoft Edge , care este ideal pentru navigare. De asemenea exista posibilitatea de stocare de date in Cloud, dat fiind memoria sa destul de redusa. Nu are unitate optica, insa are porturi USB 3.0 si bluetooth pentru transfer rapid de date. De asemenea regasim un mini HDMI, cititor de carduri SD si SDXC, USB 2.0 si iesire audio. E200HA-FD0007TS  vine cu Windows 10 preinstalat si nu are drivere pentru versiuni mai vechi de windows. Insa interfata este prietenoasa si familiara, avand meniul de start , task bar si desktop.

Pret ASUS E200HA-FD0007TS

Recomandarea noastra -> AICI!

Are asadar si multe minusuri, insa per total raportul calitate pret pare sa fie in favoarea sa. Cei de la Asus au creat acest minilaptop din necesitatea de portabilitate a userilor si l-au echipat cu hardware care sa il faca utilizabil in conditii optime cu costuri minime.

In magazinele de profil pretul laptopului E200HA-FD0007TS este de aproximativ 1800 de lei

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Asus, Laptopuri