Kiano slim 50 – Pret fenomenal!

Kiano slim 50 este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este cel mai bun pret de pe piata!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Incepem prin a face o mica mentiune si anume ca firma Kiano este una poloneza. Acest lucru inseamna ca nu tradeaza absolut deloc renumele produselor fabricate in Polonia si anume de produse de calitate foarte buna.In primul rand, televizorul Kiano slim 50 ne-a impresionat prin eficienta sa si prin numarul de functii interesante. Le vom detalia dupa cum urmeaza.

Review Kiano slim 50

In functie de preferinte, puteti schimba culorile pe cald, rece, sau standard, exact ca la becuri. De-asemenea, puteti schimba si modul acestora, pe standard, dinamic sau chiar sa personalizati dumneavoastra cum vreti sa se vada.

Cu functia de standard cinema music speech veti putea transforma orice film intr-unul extraordinar!

Imaginea este Full HD, deci cu o claritate excelenta!

Televizorul Kiano slim 50 are posibilitatea de a reduce zgomotul de fundal astfel incat sa va bucurati de cea mai buna experienta audio!

De-asemenea, televizorul Kiano slim 50 are trei porturi HDMI, astfel incat clar nu veti avea probleme la folosirea acestuia pe post de monitor!

O functie foarte interesanta si utila pentru parinti este cea de control parental, astfel incat puteti stabili ce canale urmaresc copiii dumneavoastra fara probleme!

Exista posibilitatea sa va creati o lista de canale preferate, astfel incat sa nu fie nevoie sa cautati printre cine stie cate.

Exista chiar si timer pentru acele momente cand vreti sa aveti control deplin asupra activitatilor televizorului Kiano slim 50.

De mentionat este ca diagonala este de 129 cm, ceea ce il face un televizor destul de mare, perfect pentru incaperile mai spatioase.

Pret Kiano slim 50

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita toti banii acest produs. Este la un pret de aproape 1500 lei in piata online din Romania, dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la shopping!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Kiano slim 50
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice