REVIEW – Combina frigorifica Indesit LR9 S2Q F X B – Capacitate 368 l, Clasa A++ Super Pret!

Salutari prieteni. In acest articol prezentam un electrocasnic din Inox care este potrivit pentru modernizarea bucatariei. Indesit LR9 S2Q F X B este o combina frigorifica care vine sa ne impresioneze cu super tehnologie si un spatiu generos pentru depozitarea alimentelor.

Indesit LR9 S2Q F X B

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Indesit LR9 S2Q F X B

Compania Indesit ofera solutii eficiente prin electrocasnice de foarte buna calitate menite sa ne usureze viata. Modelele sunt acum mai spatioase, mai silentioase si mai economice ca niciodata.

Acum ai spatiul necesar pentru alimentele tale. Cu Freezer OpenSpace putem spune ca ai rezolvat problema depozitarii pachetelor mari in congelator. Compartimentele sunt flexibile si ofera un acces facil la alimentele tale.

Tehnologia NoFrost ofera siguranta ca nu vei mai dezgheta frigiderul manual. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific. Si pe langa acest aspect umiditatea este controlata.

Sistemul Black Out Sensor este de fapt o alerta inteligenta care ne va informa daca anumite alimente au iesit din termenul in care pot fi consumate. Vei fi alertat in caz ca trebuie recongelate anumite alimente din frigider.

Caracteristici Indesit LR9 S2Q F X B

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 368 litri volum net, dintre care 227 litri sunt volum net frigider si 111 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 5 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat No Frost.

Modelul Indesit LR9 S2Q F X B dispune de usi reversibile din inox, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. Modelul acesta este disponibil pe culoarea Inoxului.

Modelul acesta are o dimensiune de 201.1 x 59.5 x 65.5 cm si motorul este clasat in clasa climatica SN-T care produce un zgomot redus Dde 38 dB.
Mai specificam si un consum redus de energie de 321 kwh / an, ceea ce inseamna ca are o eficienta energetica superioara, fiind clasat A+.

Pret Indesit LR9 S2Q F X B

Acest model ofera cateva lucruri esentiale, pentru o bucatarie moderna. Pentru o achizitie reusita am verificat pretul in alte magazine si a fost gasit la 1.990 lei. 

Pentru pretul zilei de astazi 23.01.2019 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Indesit LR9 S2Q F X B
Stele acordate
51star1star1star1star1star