REVIEW – Beko WTV8734XCM pret si pareri!

Sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe cu un design special si de o buna calitate? Perfect! Azi discutam despre modelul Beko WTV8734XCM, unul care vine in culoarea Manhattan Gray, ceea ce ii acorda un plus capitolului eleganta si modernitate.

Cu ajutorul acestui electrocasnic veti putea spala pana la 8 kg de rufe, ceea ce il face potrivit pentru familiile formate din minimum 4 membri. Dupa cum puteti vedea, interfata de comanda este si ea una moderna. Acolo veti gasi un buton principal pentru programe, butoane secundare pentru functii, dar si un display LED de dimensiuni generoase care va va oferi informatii legate de modul de functionare.

Review Beko WTV8734XCM

In timpul testelor, Beko WTV8734XCM s-a descurcat excelent atat cu un program normal, cat si cu cel rapid. Rufele au fost perfect spalate si clatite, iar la final complet stoarse. Asta nu este de mirare insa, deoarece dispozitivul suporta pana la 1400 RPM!

Chiar daca avem de-a face cu o masina de spalat puternica, ea este foarte economica. Acest lucru este datorat clasei energetice A+++, dar si a motoroului ProSmart Inverter. In plus, masina este si foarte silentioasa, vibratiile motorului fiind reduse la minimum, ceea ce inseamna ca o veti putea folosi chiar si pe timpul noptii.

Pret Beko WTV8734XCM

Recomandarea noastra -> AICI!

Beko WTV8734XCM este o masina de spalat rufe foarte bine dotata. Iata cu ce functii si programe incanta: 16 programe pentru spalare, dintre care unul rapid de doar 14 minute, blocarea accesului la interfata, programare intarziata, senzori pentru apa si incarcare, semnal la finalul programului, sistem de control al balansului, AquaFusion si multe, multe altele pe care le veti descoperi.

In ciuda aparentelor, masina de spalat de fata este chiar una ieftina. Recomand cu incredere produsul fiecaruia dintre voi, chiar si celor mai pretentiosi, care pun accent pe calitate si performante bune!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko WTV8734XCM
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice