REVIEW – Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B – Capacitate 340 l, Eficienta Clasa A++

Salutari. In acest articol discutam despre combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B care ofera facilitati variate de a depozita alimentele pe un termen lung de timp, pastrand savoarea si prospetimea acestora. Culoarea argintie se potriveste perfect pe designul elegant al acestui model si Clasa A++ ne informeaza ca produsul are o eficienta energetica de top.

Indesit XI8 T2Y S BPOZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tehnologia Full NoFrost face diferenta. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific si produsele tale vor rezista mai mult fara gheata depusa. Tehnologia este disponibila pentru frigider si congelator in mod independent, astfel nu se vor amesteca mirosurile din cele doua compartimente.

Review Indesit XI8 T2Y S B

Indesit XI8 T2Y S B suporta functia de Super Congelare care este ideala in momentul in care doriti sa adaugati alimente proaspete in interior. Acestea vor fi racite rapid datorita ventilatorului care circula eficient aerul in interior si raceste uniform toate alimentele.

Pe usa se regaseste un afisaj LED care se poate observa temperaturile afisate pentru frigider si congelator si se pot seta dupa preferinte foarte usor. Si inca o facilitate importanta legata de siguranta aparatului frigorific este ca acesta emite avertizare sonora in cazul unui caderi de curent.

Pret Indesit XI8 T2Y S B

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 340 litri volum net, dintre care 235 litri sunt volum net frigider si 105 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat No Frost

Modelul Indesit XI8 T2Y S B dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. Deschiderea usilor se face standard spre dreapta.

Specificam ca Indesit XI8 T2Y S B are o dimensiune de 189 x 60 x 72 cm si motorul produce un zgomot decent de 38 dB.
Si ca un ultim detaliu specificam si un consum redus de energie de 273 kwh/an, ceea ce inseamna ca are o eficienta energetica superioara, acest model fiind clasat A++.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Indesit XI8 T2Y S B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Indesit