REVIEW – Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ – 335 litri, Eficienta Clasa A+

In acest articol vom discuta despre tehnologia din spatele combinei frigorifice Indesit LR8 S1 W AQ, care vine dotata in Clasa A+ si ofera atatea facilitati la un pret foarte mic. 

Indesit LR8 S1 W AQ

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Compania Indesit ofera solutii eficiente prin electrocasnice de foarte buna calitate menite sa ne usureze viata. Modelele sunt acum mai spatioase, mai silentioase si mai economice ca niciodata.

Review Indesit LR8 S1 W AQ

Tehnologia NoFrost ofera siguranta ca nu vei mai dezgheta frigiderul manual. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific. Este disponibil pentru frigider si congelator in mod independent, astfel nu se vor amesteca mirosurile din cele doua compartimente.

Indesit LR8 S1 W AQ ofera un dispenser de apa pe usa, care va oferi apa filtrata rece, binevenita in lunile de vara.

Pret Indesit LR8 S1 W AQ

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 335 litri volum net, dintre care 224 litri sunt volum net frigider si 111 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 4 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat No Frost

Modelul Indesit LR8 S1 W AQ dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. Modelul acesta este disponibil pe culoarea alba.

Modelul acesta are o dimensiune de 188.8 x 59.5 x 65.5 cm si motorul este clasat in clasa climatica N-T care produce un zgomot redus. Mai specificam si un consum redus de energie de 308 kwh / an, ceea ce inseamna ca are o eficienta energetica superioara, fiind clasat A+.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Indesit LR8 S1 W AQ
Stele acordate
51star1star1star1star1star