REVIEW – Horizon 32HL7301H – Raport pret/calitate bun!

Horizon 32HL7301H este numele televizorului pe care vi-l voi prezenta in randurile care urmeaza. Este vorba despre un model ce are o diagonala a ecranului de 80 cm, fiind asadar perfect pentru incaperi de dimensiuni mici sau medii.

Modelul vine in culoarea alba, iar acest aspect ma face sa il recomand si pentru unitati medicale, cabinete stomatologice, dar nu numai. Dispozitivul a fost fabricat din materiale de o buna calitate si poate fi plasat pe perete cu ajutorul unui suport VESA. Daca doriti sa puneti produsul pe o comoda, atunci veti putea folosi fara probleme picioarele din pachet!

Chiar daca Horizon 32HL7301H suporta rezolutia HD Ready, trebuie sa stiti faptul ca imaginile sunt redate excelent. Calitatea buna a acestora aduce cu cea Full HD, deci nu veti resimti practic acest mic minus al dispozitivului.

Sunetul este si el decent, iesirea RMS fiind de 2 x 6 W. Claritatea lui este buna chiar si la un nivel al volumului ceva mai ridicat, deoarece el va fi ajutat de tehologii precum: Equalizer, DTS, DTS HD sau Dolby Digital Plus.

Review Horizon 32HL7301H

TV-ul vine si cu cateva caracteristici speciale, extrem de utile. Iata o parte dintre ele: USB Cloning, timer pentru pornire/oprire, teletext sau OSD Disable on/off.

La capitolul conectivitate dispozitivul nu dezamageste. El vine cu o multime de conectori ce va vor permite sa redati continut de pe laptop, telefon, PC, tableta, stick USB, hard extern si nu numai. Evident, dintre acestia nu lipsesc cunoscutii USB sau HDMI, dar nici minijack-ul de 3.5 mm.

Pret Horizon 32HL7301H

Recomandarea noastra -> AICI!

Motivele pentru care recomand acest televizor sunt destul de simple. El ofera imagini bune, un sunet decent, dar vine dotat si cu toti conectorii de care aveti nevoie. In plus, Horizon 32HL7301H are un pret mediu de 900 RON. Dupa cautari in magazinele de specialitate, eu l-am gasit la o oferta si mai buna pentru voi, de care va recomand sa profitati! Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 32HL7301H
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare