REVIEW – HITACHI 65HK5600 – Un produs elegant cu caracteristici de top!

Review-ul de azi este dedicat produsului HITACHI 65HK5600, pe care l-am testat chiar saptamana aceasta. Veti afla detalii importante despre model, dar si care este cel mai bun pret al pietei!

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. TV Hitachi 4K LED Smart TV HK5600 va va lasa surprinsi cu culori realiste, design și conținut online! Cu o vastă experiență în domeniu și o calitate renumită a construcției , Hitachi TV combină tehnologii de top de performanță și îmbunătățire a imaginii, pentru a vă bucura de fiecare moment. Flux de imagine lin, datorită celor 1200 BPI ai panoului , rezoluției Ultra HD 4K pentru o claritate imbatabilă , adâncime de culoare imensă prin HDR.

 

Review HITACHI 65HK5600

Am mai observat ca avem un SmarTV pentru a accesa funcții inteligente prin internet, cum ar fi utilizarea aplicațiilor precum Netflix , la doar un buton distanță! De fapt, cu SmarTVue , puteți proiecta ecranul mobil pe televizor, îl puteți folosi ca controler sau puteți partaja fișiere între televizor și laptop !

 

Pret HITACHI 65HK5600

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 6.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. O super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HITACHI 65HK5600
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare