REVIEW – LG 75UP81003LR

Am vazut de curand produsul LG 75UP81003LR ,care m-a surprins placut din toate punctele de vedere. De aceea, am hotarat sa fac o postare in care va voi prezenta caracteristicile acestuia, dar si locul de unde il puteti cumpara la o super oferta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impresionat televizoarele LG UHD vă depășesc așteptările de fiecare dată. Bucurați-vă de o calitate realistă a imaginii și de culori vii, cu o precizie de patru ori mai mare a pixelilor decât televizoarele Full HD.

REVIEW LG 75UP81003LR

Altceva interesant adu cinematograful în locuința ta. FILMMAKER MODE™ și HDR vă aduc o experiență de vizionare mai imersivă. Conectați-vă prin intermediul platformelor preferate de streaming pentru a accesa conținutul preferat. Accesează Netflix. Alege dintre cele mai recente filme, spectacole TV, documentare și emisiuni sportive în direct, pe care le poți găsi într-un singur

Hai sa va spun ca LG UHD TV oferă culori vibrante și detalii precise cu Active HDR. Bucurați-vă de filmele preferate la aceeași calitate ca și originalul, prin multitudinea de formate HDR, inclusiv HDR10 și HLG.

PRET LG 75UP81003LR

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest produs este foarte interesnat si costa aproximativ 7.800 lei. Dar jos vam facut o oferta mai buna! Va Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare