REVIEW – Side by Side Haier HB14FMAA


Salutari. In acest articol voi discuta despre un model de combina frigorifica de tip side by side impresionanta. Haier HB14FMAA se deosebeste de restul printr-un pret echilibrat si un spatiu mare de stocare, foarte bine organizat.

Haier HB14FMAA

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Clasat in clasa A+ si cu o capacitate de 382 litri, in mod sigur este ceea ce iti doresti.
Tehnologia No Frost a fost conceputa special pentru tine. Este un mod sigur o tehnologie care iti va asigura un confort deosebit. Asigura o buna circulatie a aerului, si umiditatea este eliminata astfel impiedicanduse formarea de gheata in congelator. Dezghetarea manuala va fi uitata.

Functiile de Super Racire si de Super Congelare, sunt functii inteligente, ideale pentru momentul cand sunt introduse alimente proaspete in interior. Acest lucru impiedica cresterea temperaturilor pentru alimentele care se afla in interior, temperatura fiind echilibrata rapid.

In acest model se poate stoca fructe si legume pe o perioada mai lunga de timp. Exista o zona special conceputa pentru a pastra in conditii optime toate vitaminele din fructe. Sanatatea ta este pe primul loc asa ca doua cutii special concepute cu controlul umiditatii se regasesc pe acest model.

Review Haier HB14FMAA

Vei putea stoca o cantitate mare de alimente. Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 382 litri volum net, dintre care 274 litri sunt volum net frigider si 108 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 3 rafturi din sticla securizata, si 2 compartimente ale congelatorului cu o capacitate de congelare de 10 kg / 24h.

Acest produs este construit la standarde inalte, cu un design modern finisat in inox acesta are o dimensiune de 180.4 x 70 x 70.8 cm.

Pret Haier HB14FMAA

Recomandarea noastra -> AICI!

Aveti grija unde vreti sa il pozitionati, modelul are 91 de kg. Iluminarea interioara este asigurata cu ajutorul tehnologiei LED. Aceasta tehnologie asigura consumul redus de energie si durata de viata a ledurilor este mult mai mare fata de becul clasic folosit la modelele mai vechi. Specificam un nivel mic de zgomot, de 39 dB.

Pentru ca este un model impunator,merita achizitionat la un pret corect. Pentru o achizitie reusita noi am verificat pretul in alte magazine si a fost gasit la 4.200 lei.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Haier HB14FMAA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Haier