REVIEW – Miele WDB030 WCS Eco pret si pareri!

Astăzi mașina de spălat este un electrocasnic de neînlocuit în casa oricărui om. Vreau să menționez că mașinile de spălat au evoluat foarte mult în ultimul timp iar astăzi vom discuta despre o mașină de spălat mai performantă care vine la un preț pe măsură dar totuși vom oferi și un pont bun pentru o ofertă specială la această mașină de spălat. Miele WDB030 WCS Eco este modelul pe care îl avem pentru review, așa că vă invit să citiți până la capăt.

Mașina de spălat vineri cu un aspect deosebit de culoare albă iar panoul de control este digital și foarte frumos poziționat pe centrul mașinii de spălat. Pot să spun că hubloul are o deschidere largă către dreapta, iar cuva este construită din inox de foarte buna calitate,Veti beneficia de materiale Premium la acest model.

Review Miele WDB030 WCS Eco

Veți beneficia de un sistem care va indica timpul rămas pentru programul ales, veți putea programa și pornirea întârziată, iar ca funcții de siguranță în modelul beneficiază de blocare acces interfață pentru copii, un sistem pentru detectarea spumei în exces, și un sistem care va semnaliza acustic la finalizarea programului de spălare.

Pret Miele WDB030 WCS Eco

Recomandarea noastra -> AICI!

Miele WDB030 WCS Eco este o mașină de spălat pregătită pentru utilizare intensă și vine dotată cu 11 programe de spălare. Programul cel mai rapid durează 20 de minute, ce este util pentru hainele mai puțin murdare. Un alt aspect Interesant este și viteza de centrifugare care este destul de mare la 1400 de rotații pe minut.

Mașina de spălat este clasată energetic A+++, și consumă doar 175 kw pe an. Miele WDB030 WCS Eco va fi o alegere foarte interesantă pentru dumneavoastră așa că nu ratați oferta disponibilă.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Miele WDB030 WCS Eco
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice