REVIEW – Haier C3FE732CSJ – Foarte accesibil!

Bine ati venit! Haier C3FE732CSJ este numele produsului pe care vi-l voi prezenta in articolul urmator. Aflam impreuna detalii tehnice, functiile pe care le are, dar nu numai!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am observat cateva detalii foarte placute la acest produs, unul din ele ar fi ca ai 2 dispozitive intr-unul, astfel incat sa iti poit raci lucrurile in acelasi timp dar si sa inghete. Mi-a placut ideea de a stoca cumparaturile direct dupa ce ati facut cumparaturile, cat si clasa energetica A+++ care este mai mult decat convingatoare, in ciuda dimensiunilor mari, economisiti multa energie. Partea frigiderului este amplasată în partea superioară și oferă suficiente compartimente, de asemenea pentru legume. Există, de asemenea, loc în ușă pentru ouă și unt.

Review Haier C3FE732CSJ

Mi-a placut foarte mult ca este atractiv vizual, nivelul de zgomot este de 39 dBusurinta de utilizare, reglarea temperaturii se face digital. Pot sa va spun ca am ramas surprins de sistemul NoFrost care permite o mai buna distributie a aerului in frigider si asigura ca zona congelatorului sa ramana fara inghet. Aerul interior circula si conduce umiditatea in mod continuu in afara congelatorului. Copresorul de pe Haier C3FE732CSJ este unul super linistit, acesta din urma lucreaza intr-un mod foarte fiabil.

In incheiere va pot spune ca Iluminarea cu LED, tehnologia NoFrost, zonă 0 ° C, display-ul cu afișare pe ușă externă, Total No Frost, compresor invertor, flux de aer multi, alarmă sonoră, sertare congelatoare transparente, tavă congelatoare, tavă cu unt, bandă cu ușă, zonă de prospețime de 0 grade sunt toate plusurile acestui model, este o alergere buna pe care o recomand.

Pret Haier C3FE732CSJ

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs super interesant! Pretul pietei in online-ul romanesc este unul foarte bun dar noi am gasit pentru dvs o oferta si mai buna pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Haier C3FE732CSJ
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice