REVIEW – HAIER AS68TEDHRA/1U68REEFRA – UN PRET RACOROS

Salutare, prieteni! Pot sa va spun ca exista si produse mai scumpe care ofera aceeasi calitate, dar modelul Haio AS68TEDHRA-CL- beneficiaza de un pret redus si caracteristici premium! Merita toata atentia acest review pentru ca veti descoperi si o super oferta!

Aparat de aer conditionat Haier Tundra, AS68TEDHRA/1U68REEFRA, Inverter, 24000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Intelligent air, Ultra Silentios, Somn confortabil

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dragii mei, trebuie sa subliniez faptul ca sistemul Haier AS68TEDHRA-CL Tibio Inverter este proiectat pentru instalare în case, apartamente sau spații de birouri de până la 70 m².

Review HAIER AS68TEDHRA/1U68REEFRA

Aparat de aer conditionat Haier Tundra, AS68TEDHRA/1U68REEFRA, Inverter, 24000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Intelligent air, Ultra Silentios, Somn confortabil

În timpul iernii, sistemul poate fi utilizat pentru încălzirea în modul pompă de căldură: unitatea exterioară funcționează la o temperatură ambientală până la -20 ⁰C. Aceasta unitate este mai presus de toate controlata la cei mai inalti parametrii de tehnologia invertorului. Unitatea exterioară este echipată cu un compresor în două trepte. Respingerea comutării alternative de pornire / oprire a compresorului în favoarea reglării constante a puterii, a permis acestui model să reducă consumul de energie cu 20-30%. Nivelul de eficiență energetică al aparatelor de aer condiționat Tibio corespunde clasei A ++ conform clasificării internaționale a organizației de certificare Eurovent.
De asemenea dragi prieteni, aparatele de aer condiționat Haier AS68TEDHRA-CL Tibio cu tehnologie Wi-Fi Smart,, au devenit și mai convenabile pentru utilizatorii lor. O funcție unică vă va permite să controlați de la distanță funcționarea aparatului de aer condiționat folosind internetul. Aceasta functie este optionala! Modul Turbo este utilizat pentru răcirea intensivă sau încălzirea camerei. Unitatea atinge parametrii setati de utilizator cu 47% mai rapid, iar modul Sleep ajută la reglarea funcționării aparatului de aer condiționat pentru un consum economic de energie și un climat confortabil. În modul de răcire, aerul condiționat crește temperatura cu 1 C în primele două ore, la interval de o oră.

In concluzie, prin achizitia acestui aparat de climatizare Haier AS68TEDHRA-CL Tibio, profitati de eficienta ridicata, putere, intr-un cuvant, tehnologie la nivel inalt si performante incredibile. Pentru toate acestea dar si pentru un raport calitate/pret deosebit de convenabil, va recomand aparatul de aer conditionat Haio AS68TEDHRA-CL! Va asigur ca noi suntem la curent cu cele mai bune oferte de pe piata si va pot asigura ca aceasta este cea mai avantajoasa!

Pret HAIER AS68TEDHRA/1U68REEFRA

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 4500lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HAIER AS68TEDHRA/1U68REEFRA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice