REVIEW – Gree GWH12QB-K6DNB8I – Calitate si super pret !

Salutari! In articolul zilei va prezint un produs foarte apreciat in randul cumparatorilor, dar care ne incanta si cu un raport pret/calitate excelent!

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Va pot spune despre Gree GWH12QB-K6DNB8I ca este un aparat de aer conditionat foarte modern, ce isi afiseaza starea nu printr-un ecran, ci luminos, afisata direct pe suprafata unitatii interne. Gree GWH12QB-K6DNB8I vine si cu o telecomanda cu 13 butoane si afisaj digital iluminat in partea de sus, afisajul afisand orice functie e activa, la fel si temperatura setata. Butoanele de pe telecomanda Gree GWH12QB-K6DNB8I afiseaza si functiile sale cele mai folosite: turbo, pentru racire imediata, buton light, pentru pornirea sau oprirea afisajului luminos de pe unitatea interna Gree GWH12QB-K6DNB8I, iFeel, pe langa altele.

Review Gree GWH12QB-K6DNB8I

Pot sa va spun ca Gree GWH12QB-K6DNB8I este un aparat de aer conditionat foarte puternic, cei 12000 BTU ai sai racind excelent pana si camere mari, de 35 de metri patrati. Gree GWH12QB-K6DNB8I este si foarte economic, avand clasa A++ de eficienta energetica la racire, si clasa A+ de eficienta energetica la incalzire, iar cu compresorul pe tehnologie eco inverter va va mentine facturile la fel de mici precum temperatura camerei. Gree GWH12QB-K6DNB8I are si functie de dezumidificare, eliminand 1,4 litri pe ora de umezeala in exces din aer, pastrand un confort sporit in camera si eliminand astfel si grija formarii mucegaiului. Gree GWH12QB-K6DNB8I are un debit puternic, de 560 metri cubi pe ora in treapta cea mai mare, dar generand dealtfel si un zgomot corespunzator, de 42 dB. Cand folositi treapta cea mai mica a aparatului, zgomotul este redus substantial, la doar 28 dB, de-abia fiind auzit, dar debitul de aer ramane la un nivel bun, pompand 290 de metri cubi de aer rece pe ora.

Pret Gree GWH12QB-K6DNB8I

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte …. lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gree GWH12QB-K6DNB8I
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice