REVIEW – Gree GUD125PHA-T-GUD125WNhA-T – Racoare ideala, pret redus !

Daca sunteti interesati de produsul Gree GUD125PHA-T-GUD125WNhA-T, atunci va propun sa cititi atenti urmatoarele randuri. Va voi prezenta tot ce am aflat despre el, un pret bun al pietei, dar si opiniile celor care l-au utilizat!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca Acest model poate funcționa în modul de încălzire și la temperaturi negative mai mari de -15 ° C, dar în schimb cu un consum mai mare de energie în clasa B.

Review Gree GUD125PHA-T-GUD125WNhA-T

Calculul consumului anual de energie electrică pentru răcire și încălzire se efectuează conform normelor europene la un număr mai mare de 350 de ore de lucru în modul de răcire și 1400 de ore de lucru în modul de încălzire pe an (într-o zonă cu condiții climatice medii). Chiar dacă temperatura exterioară scade sub -10 ° C, aceasta nu afectează mult consumul de energie compensat, deoarece programul de lucru cu temperaturi negative depășește rareori câteva zile lucrătoare în timpul sezonului rece.
Mi-a placut faptul ca Dezghețarea unității exterioare nu se mai face la un anumit moment, ci doar atunci când este necesar, oferind astfel un confort mai mare și economii de energie.

Pret Gree GUD125PHA-T-GUD125WNhA-T

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs Gree GUD125PHA-T-GUD125WNhA-T super interesant! Pretul pietei este in jur de 4300 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gree GUD125PHA-T-GUD125WNhA-T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice