REVIEW – Gree Bora A5 GWH18AAD-K3DNA5E – Un pret racoros !

Puteți avea parte acum de un aparat de aer condiționat accesibil cu performante foarte bune și un consum redus de energie electrică. Este vorba despre modelul Gree Bora A5 GWH18AAD-K3DNA5E care vine prevăzut cu buton turbo, funcția autodiagnoză și control prin WiFi. Debitul de aer este foarte mare și este potrivit pentru o locuință mare.

Datorită caracteristicilor sale, modelul are un mare succes la publicul care caută un aparat de aer condiționat la un preț rezonabil cu performanțe foarte bune. Acest model este recomandat pentru încăperi de până la 50 de metri pătrați având o capacitate de răcire de 18.000 BTU. De asemenea este prevăzut și cu inverter iar consumul de energie electrică va fi optimizat fiindcă aparatul este clasat A++.

 

Review Gree Bora A5 GWH18AAD-K3DNA5E

Modelul nostru are în total patru filtre, pentru purificarea aerului de bacterii și praf. Există chiar și un filtru antialergic și un filtru antibacterian. Să discutăm puțin despre unitatea internă. Modelul are unitate internă de culoare albă care are o greutate de 16 kg. Veți observa că și zgomotul produs de aceasta este foarte redus producând un zgomot la un nivel maxim de 33 decibeli.

Modelul poate fi controlat prin WiFi de la distanță și puteți programa modul de funcționare și de operare al acestuia. De asemenea funcțiile speciale de autodiagnoză vor fi foarte utile în cazul unor erori apărute în funcționarea produsului. Gree Bora A5 GWH18AAD-K3DNA5E beneficiază și de dezumidificarea aerului, este prevăzut și funcția de purificare și ventilație.

Pret Gree Bora A5 GWH18AAD-K3DNA5E

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest aparat de aer condiționat este foarte bun pentru o familie cu un buget redus. De aceea noi oferim o ofertă foarte bună la acest produs pe care dumneavoastră nu trebuie să o ratați.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gree Bora A5 GWH18AAD-K3DNA5E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice