REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK54270+ – Capacitate 262 litri, Clasa A+ Super Oferta!

Salutari. In acest articol va prezentam un aparat frigorific la cel mai bun pret. Combina frigorifica Arctic AK54270+ este atat de accesibila incat nu are cum sa nu ne atraga atentia pentru ca ofera un volum net de 262 de litri  si este clasat A+. Inca nu v-am facut curiosi? Veti afla ca acest model este potrivit pentru o bucatarie mai mica, si ofera posibilitati extinse pentru pastrarea alimentelor pe termen lung de timp.

Arctic AK54270

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Desi arata exceptional pe alb, putem spune ca in plus de designul dragut si finisajul reusit, acest model de combina frigorifica vine clasata A+, fapt care te ajuta sa economisesti energie electrica. Modelul acesta consuma doar 257 kwh pe an.

Iti place prospetimea deosebita? Foloseste compartimentu spatios Garden Fresh! Acest compartiment este dedicat fructelor si legumelor, si ofera o prospetime deosebita, pe termen lung de timp.

Review Arctic AK54270+

Modelul Arctic AK54270+ este dotat cu termostat ajustabil. Temperatura este usor de setat din interior fara nici o problema. Controlezi temperatura in functie de alimentele din interior si de temperatura ambientala pentru a asigura conditiile necesare alimentelor tale.

Acum poti creea spatiul necesar pentru alimentele voluminoase sau pentru recipiente datorita rafturilor ajustabile. Rafturile se pot scoate prin glisare si se pot monta dupa bunul plac.
Poti stoca multe borcane sau diverse recipiente fara nici o problema. Pe usa regasim si un spatiu dedicat sticlelor. Raftul este denumit XXL Bottle.

Garnitura antibacteriana este montata pe rama usii si ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind dotata cu aditivi speciali care lucreaza pentru a mentine frigiderul cat mai igienic. Un frigider curat si fara bacterii este tot ce ne dorim in bucataria noastra.

Pareri Arctic AK54270+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model ofera un volum interior de 262 litri net dintre care 175 litri sunt dedicati frigiderului si 87 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior rafturile disponibile sunt 4 la numar si sunt facute din sticla. Pe usa regasim 4 suporturi, iar congelatorul dispune de 3 compartimente. Congelatorul ofera si un compartiment mai mare (Big Box) si ofera functia de super congelare.

Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca frigiderul cantareste 52 kg si ofera o autonomie in cazul unei pene de curent de 16 de ore.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Arctic AK54270+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Arctic, Electrocasnice