REVIEW – GORENJE WHP62ES – Masina de spalat ideala

Astazi discutam despre produsul GORENJE WHP62ES, pe care am avut ocazia sa-l testez de curat. Asadar, in articolul acesta veti gasii informatii utile despre el, dar si cel mai bun pret de pe piata!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va zic ca funcția 3 în 1 Doar prin activarea funcției „3 în 1”, mașina de spălat vase va regla automat ciclul de spălare și va sări peste utilizarea agentului de clătire, ceea ce face această funcție extrem de convenabilă. Dacă utilizați o pulbere sau un gel, agentul de clătire va fi eliberat pentru rezultate optime și o strălucire perfectă.

 

Review GORENJE WHP62ES

Filtru cu autocurățare Sistemul automat de curățare a filtrului spală eficient reziduurile de alimente și previne înfundarea. Acest lucru previne problemele și erorile în funcționarea mașinii de spălat vase. Informații generale Clasa energetică: seturi A ++ 9 Număr coșuri: 2 Dimensiuni complete AquaStop (LxHxD): 44,8 × 81,5 × 55 cm Caracteristici tehnice / dimensiuni Clasa energetică: A ++ Eficiență Temperatura maximă a apei de intrare: 60 ° C Motor: Asincron Motor monofazat Control Indicator pentru programul selectat Indicator Pornit / Oprit Programe Temperaturi: 60, 45, 35 ° C 5 programe: Program scurt; Program intensiv; Program eco; Înmuiere; Spălare zilnică Program de referință: 3 Caracteristici suplimentare 9 seturi Semicărcare Funcție 3 în 1 Indicator pentru programul selectat Semnal de zgomot în timpul funcționării.
Mi-a placut faptul ca are sistemului SteamCare, hainele sunt îndepărtate de pe mașina de spălat cu mai puține cute. Aburul este folosit la sfârșitul spălării, astfel încât țesătura este relaxată, iar ridurile sunt reduse cu până la o treime. Hainele nu mai trebuie deteriorate de un fier de călcat fierbinte și rămân colorate și durabile chiar mai mult.

Pret GORENJE WHP62ES

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita toti banii acest produs GORENJE WHP62ES.Este la un pret de aproape 4200 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
GORENJE WHP62ES
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice