Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1- Spala mult si bine

Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1 este alegerea ideala pentru o familie de dimensiune medie, care are un volum de haine de spalat destul de ridicat saptamanal. Are o capacitate de incarcare destul de mare, de 10 kg , si o viteza de centrifugare de 1400 RPM. Din punct de vedere al designului este o masina foarte aspectuoasa, ce isi va gasi cu siguranta locul in casa ta. Beko WMY101444LB1 este dotata cu functii intuitive si un afisaj de tip LCD destul de mare. Este o masina silentioasa, in ciuda vitezei mari de centrifugare.  Este clar ca asemenea dotari fac din masina aceasta de spalat una din cele mai bine vandute masini de spalat din Romania, mai ales ca are un pret destul de accesibil.

WMY101444LB1-mare

Cu o capacitate de 10 kg, putem spala fara nicio grija in aceasta masina de spalat paturi, paltoane, pilote, etc , fara a mai avea grija ca am depasit greutatea admisa si ca masina va ceda din aceasta cauza. Are incluse 16 programe, dintre care le amintim pe cel mai interesante. Avem programe speciale pentru lana, baby protect -pentru hainele bebelusilor-, Hygiene 20 expres, duvet -pentru paturi, cuverturi, pilote si in general textile de dimensiuni mari-, autocuratare, etc. Programele au fost gandite de cei de la Beko astfel incat sa ofere alternative pentru toate tesaturile care sa gasesc in casa.

Review Beko WMY101444LB1

Iar daca te gandesti la siguranta in timpul spalarii, cei de la Beko au echipat aceasta masina cu mai multe optiuni inteligente: balans controlat electronic, programare intarziata, controlul excesului de apa si sistem de blocare a panoului pentru ca sa nu umble copiii la ea in timpul functionarii.Prin folosirea tehnologiei Aquafusion nu vei avea nicio grija ca vei face risipa in timpul spalatului. Detergentul, energia electrica si apa consumata vor fi dozate astfel incat sa nu fie compromisa spalarea, dar nici sa nu se faca risipa. Fiind inclusa in clasa energetica A+++ si cu un consum de doar 209 kwh/an, Beko WMY101444LB1 este intradevar o masina rentabila.

Pret Beko WMY101444LB1

Recomandarea noastra -> AICI!

Desi este foarte incapatoare nu este o masina prea voluminoasa, avand dimensiuni 84 cm x 60 cm x 60 cm, putand fi usor sa ii gasiti un loc in baia dumneavoastra, indiferent de cat de incapatoare este aceasta. Practic nu ai ce defecte sa gasesti unei asemenea masini de spalat.

In majoritatea magazinelor de specialitate masina de spalat Beko WMY101444LB1 se gaseste la aproximativ 2950 de lei.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice