REVIEW – Masina de spalat rufe Gorenje W98F65/I – Capacitate 9 kg, 1600 RPM, Clasa A

Salutari. In acest review voi discuta despre o masina de spalat moderna, care are un design deosebit. Masina de spalat rufe Gorenje W98F65/I ofera tehnologii avansate care vor lucra pentru tine si iti va oferi curetenia de care ai nevoie in fiecare zi, la o singura apasare de buton. 

Gorenje W98F65/I

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Gorenje W98F65/I

Daca dorim achizitionarea unui model cat mai profesional trebuie sa fim atenti la pret, si la capacitate, si chiar la tehnologiile care ne vor usura viata.
Problema nu mai este asa mare cand deja stim ce ne dorim. Daca dorim calitate acest model poate oferi tehnologii si calitate deosebita la un pret echilibrat.

Aceasta masina poate servi unei familii mai numeroase pentru ca are o capacitate de incarcare generoasa, de 9 kg. Se pot spala dintr-un singur ciclu foarte multe rufe murdare, economisind timp, apa si energie electrica. Modelul acesta vine pe alb si masoara 60 x 85 x 60 centimetri, designul este modern, si panoul de comanda ofera functii intuitive. Programele si durata ciclului sunt afisate, impreuna cu temperatura apei direct pe displayul LCD.

Capacitatea de centrifugare al lui Gorenje W98F65/I ofera o performanta de 1600 RPM, ceea ce inseamna ca poate stoarce aproape toata apa din tesaturi, fie ele paturi groase sau coverturi. O optiune inteligenta al modelului Gorenje este un sistem de detectare automata al cantitatii de rufe, lucru care va adapta timpul si resursele necesare finalizarii cu succes al ciclului de spalare ales.

Caracteristici Gorenje W98F65/I

Acest model este unul inteligent si suporta functia de autodiagnosticare, lucru care te va ajuta cu eventualele probleme aparute, si astfel nu veti apela niciodata la vreun depanator.

In privinta consumului de resurse acest model se poate lauda ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++, respectiv 0.77 kwh folosind un program standard si doar 10654 litri apa/an.

Modelul acesta ofera 31 programe variate. Ai tot ce iti trebuie pentru orice tip de haine si de tesaturi. Voi enumera cateva dintre cele mai importante programe:

Program rapid: Da, 17 minute
Program extra-clatire
Program prespalare
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program centrifugare delicata
Program consum redus energie
Program clatire intensiva
Program delicate
Program Mix
Program spalare manuala

Cand ciclul de spalare se va termina vei beneficia de Semnalizare acustica la fiecare terminare de program. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 60 x 85 x 60 cm.
Material tambur: Inox
Volum tambur: 64 litri
Diametru hublou 34 cm
Deschidere hublou 180 grade

Nivelul zgomotolui la spalare este de 52 dB
Nivelul zgomotolui la centrifugare este de 74 dB
Consum mediu anual de apa este de 10654 litri.

Pret Gorenje W98F65/I

Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 3.000 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 21.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Gorenje W98F65/I
Stele acordate
51star1star1star1star1star