REVIEW – Masina de spalat rufe Gorenje W98F65/I – Capacitate 9 kg, 1600 RPM, Clasa A

Salutari. In acest review voi discuta despre o masina de spalat moderna, care are un design deosebit. Masina de spalat rufe Gorenje W98F65/I ofera tehnologii avansate care vor lucra pentru tine si iti va oferi curetenia de care ai nevoie in fiecare zi, la o singura apasare de buton. 

Gorenje W98F65/I

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Daca dorim achizitionarea unui model cat mai profesional trebuie sa fim atenti la pret, si la capacitate, si chiar la tehnologiile care ne vor usura viata.
Problema nu mai este asa mare cand deja stim ce ne dorim. Daca dorim calitate acest model poate oferi tehnologii si calitate deosebita la un pret echilibrat.

Review Gorenje W98F65/I

Aceasta masina poate servi unei familii mai numeroase pentru ca are o capacitate de incarcare generoasa, de 9 kg. Se pot spala dintr-un singur ciclu foarte multe rufe murdare, economisind timp, apa si energie electrica. Modelul acesta vine pe alb si masoara 60 x 85 x 60 centimetri, designul este modern, si panoul de comanda ofera functii intuitive. Programele si durata ciclului sunt afisate, impreuna cu temperatura apei direct pe displayul LCD.

Capacitatea de centrifugare al lui Gorenje W98F65/I ofera o performanta de 1600 RPM, ceea ce inseamna ca poate stoarce aproape toata apa din tesaturi, fie ele paturi groase sau coverturi. O optiune inteligenta al modelului Gorenje este un sistem de detectare automata al cantitatii de rufe, lucru care va adapta timpul si resursele necesare finalizarii cu succes al ciclului de spalare ales.

Pret Gorenje W98F65/I

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este unul inteligent si suporta functia de autodiagnosticare, lucru care te va ajuta cu eventualele probleme aparute, si astfel nu veti apela niciodata la vreun depanator.

In privinta consumului de resurse acest model se poate lauda ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++, respectiv 0.77 kwh folosind un program standard si doar 10654 litri apa/an.

Cand ciclul de spalare se va termina vei beneficia de Semnalizare acustica la fiecare terminare de program. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Numele produsului
Gorenje W98F65/I
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice