REVIEW – Masina de spalat rufe Gorenje W85F44P/I – Capacitate 8 kg, 1400 RPM, Clasa A

Salutari. Acum e timpul sa uitati de griji si sa va bucurati de viata. Masina de spalat rufe Gorenje W85F44P/I ofera multe programe automate care au fost realizate pentru a reduce consumul de apa si de energie, si pentru a oferi un plus de rezistenta tesaturilor, hainele tale rezistand mai mult timp de acum inainte.

Gorenje W85F44P/I

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Daca a venit timpul sa schimbi masina de spalat, este greu sa luam o decizie deoarece sunt atatea modele incat este greu sa ne hotaram. Problema nu mai este asa mare cand deja stim ce ne dorim. Daca doriti calitate acest model poate oferi tehnologii si calitate deosebita la un pret echilibrat.

Review Gorenje W85F44P/I

Aceasta masina poate servi unei familii mai mari chiar de 5 membri pentru ca are o capacitate de incarcare generoasa, de 8 kg. Se pot spala dintr-un singur ciclu foarte multe rufe murdare, economisind timp, apa si energie electrica. Capacitatea de centrifugare al lui Gorenje W85F44P/Iofera o performanta de 1400 RPM, ceea ce inseamna ca poate stoarce aproape toata apa din tesaturi, fie ele paturi groase sau coverturi.

Pret Gorenje W85F44P/I

Recomandarea noastra -> AICI!

O optiune inteligenta al modelului Gorenje W85F44P/I este un sistem de detectare automata al cantitatii de rufe, lucru care va adapta timpul si resursele necesare finalizarii cu succes al ciclului de spalare ales.

Acest model este unul inteligent si suporta functia de autodiagnosticare, lucru care te va ajuta cu eventualele probleme aparute, si astfel nu veti apela niciodata la vreun tehnician. In privinta consumului de resurse acest model se poate lauda ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++, respectiv 0.8 kwh folosind un program standard si doar 10900 litri apa/an.

Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Numele produsului
Gorenje W85F44P/I
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice