REVIEW – Masina de spalat rufe Gorenje W85F44P/I – Capacitate 8 kg, 1400 RPM, Clasa A

Salutari. Acum e timpul sa uitati de griji si sa va bucurati de viata. Masina de spalat rufe Gorenje W85F44P/I ofera multe programe automate care au fost realizate pentru a reduce consumul de apa si de energie, si pentru a oferi un plus de rezistenta tesaturilor, hainele tale rezistand mai mult timp de acum inainte.

Gorenje W85F44P/I

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Gorenje W85F44P/I

Daca a venit timpul sa schimbi masina de spalat, este greu sa luam o decizie deoarece sunt atatea modele incat este greu sa ne hotaram. Problema nu mai este asa mare cand deja stim ce ne dorim. Daca doriti calitate acest model poate oferi tehnologii si calitate deosebita la un pret echilibrat.

Aceasta masina poate servi unei familii mai mari chiar de 5 membri pentru ca are o capacitate de incarcare generoasa, de 8 kg. Se pot spala dintr-un singur ciclu foarte multe rufe murdare, economisind timp, apa si energie electrica. Capacitatea de centrifugare al lui Gorenje W85F44P/Iofera o performanta de 1400 RPM, ceea ce inseamna ca poate stoarce aproape toata apa din tesaturi, fie ele paturi groase sau coverturi.

O optiune inteligenta al modelului Gorenje W85F44P/I este un sistem de detectare automata al cantitatii de rufe, lucru care va adapta timpul si resursele necesare finalizarii cu succes al ciclului de spalare ales.

Caracteristici Gorenje W85F44P/I

Acest model este unul inteligent si suporta functia de autodiagnosticare, lucru care te va ajuta cu eventualele probleme aparute, si astfel nu veti apela niciodata la vreun tehnician. In privinta consumului de resurse acest model se poate lauda ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++, respectiv 0.8 kwh folosind un program standard si doar 10900 litri apa/an.

Modelul acesta ofera 23 programe variate. Ai tot ce iti trebuie pentru orice tip de haine si de tesaturi. Voi enumera cateva dintre cele mai importante programe:

Program rapid: Da, 17 minute
Program extra-clatire
Program prespalare
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program centrifugare delicata
Program consum redus energie
Program clatire intensiva
Program delicate
Program Mix
Program spalare manuala

Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 60 x 85 x 60 cm.
Material tambur: Inox.
Volum tambur: 64 litri.

Nivelul zgomotolui la spalare este de 55 dB iar la centrifugare este de 71 dB.
Consum mediu anual de apa este de 10309 litri.

Pret Gorenje W85F44P/I

Sper ca v-ati facut o idee completa despre acest model pentru a putea lua o decizie corecta. Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.500 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 22.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Gorenje W85F44P/I
Stele acordate
51star1star1star1star1star