REVIEW – Masina de spalat rufe Gorenje W8503, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

In urmatoarele randuri am sa va prezint  toate detaliile tehnice pe care acest produs ni le ofera, dar in acelasi timp  vom descoperi si  eficacitatea sa de mare performanta! Este evident deja ca avem de-a face cu o masina de spalat rufe de o mare calitate tehnologica astfel incat sa fie un ajutor important in orice gospodarie. Clientii nostrii sustin de asemenea eficacitatea si utilitatea dispozitivului dar in final raportul calitate/pret conteaza cel mai mult! Iar acesta este indubitabil unul excelent!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In momentul in care trebuie sa achizitionezi o masina noua de spalat rufe, trebuie sa te gandesti la atat de multe lucruri incat, este posibil sa uiti de unele aspecte importante. Printre lucrurile pe care le poti analiza in cazul unei masini de spalat rufe, pe langa aspect si pret, se mai pot enumera numarul de programe, cantitatea de rufe ce se poate spala, precum si cat de mult detergent si apa foloseste, etc. Daca vei tine cont de toate aceste lucruri ai toate sansele sa gasesti o masina de spalat rufe care sa-ti fie pe plac, si sa respecte cerintele pe care le ai de la un astfel de aparat.

In general o masina de spalat rufe foarte eficienta nu este o masina ieftina, dar trebuie sa mergi pe principiul ca in timp investitia ta se va amortiza, deoarece se va reduce considerabil consumul la apa si energie. Din fericire exista si exceptii de la aceasta regula, adica modelele de masini de spalat rufe care sa fie ieftine dar si eficiente, iar un aparat ca acesta este modelul de fata Gorenje W8503.

Review GORENJE W8503

Pe langa aceasta modelul dispune de un consum de energie electrica in timpul programului standard de numai 0.75 kwh, ceea ce plaseaza aparatul in cea mai buna categorie posibila legata de eficienta, clasa A+++. De asemenea consumul de apa in timpul programului standard este de 10340 de litri, ceea ce face ca masina Gorenje W8503 sa fie una ce va consuma foarte putina apa in timpul procesului de spalare. Aceasta dispune de incarcare frontala si un afisaj tip LCD. Viteza de centrifugare este de 1000 rpm, iar capacitatea sa de incarcare este foarte mare de 8 kg, avand posibilitatea sa speli intr-un singur ciclu toate rufele de care ai nevoie.

Pret GORENJE W8503

Recomandarea noastra -> AICI!

Gorenje W8503 se remarca si prin numarul foarte mare de programe disponibile, totalizand  un impresionant numar de 23 programe. Unul dintre acestea este programul rapid de 17 minute, programul pentru extra-clatire, programul de prespalare, programul pentru pentru bumbac, lana, centrifugare delicata, intensiva, pentru consum redus de energie. Cu functii si siguranta, modelul Gorenje W8503 include detectarea automata a cantitatii de rufe spalate, selectorul de centrifugare, sistemul pentru reglarea consumului, filtru de auto-curatare, autodiagnosticare, control de supraincalzire, programare intarziata si multe altele ce le veti descoperi pe parcurs.

Masina de spalat Gorenje W8503 este cu siguranta o investitie buna, , data fiind constructia sa robusta si  tehnologia de inalta calitate, care iti poate fi de un real folos in activitatile zilnice! Iar daca mai urmarim si un raport performanta/pret vom intelege ca masina Gorenje  este chiar investitia perfecta de care ai nevoie!

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Gorenje W8503
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice