REVIEW – Masina de spalat rufe Gorenje W6723/IS, 6 kg, 1200 rpm, Alb

Buna, prieteni! Ca de fiecare data,  ma aflu aici pentru a va ajuta sa luati o decizie cat mai buna,  in vederea achizitionarii unui unei masini de spalat rufe  performante. Azi vom descoperi impreuna modelul de la Gorenje W6723/IS, o masina de spalat cu incarcare frontala, un dispozitiv compact, modern si eficient. Este vorba despre un produs foarte apreciat datorita functiilor sale incredibile dar si datorita pretului sau foarte atractiv..Daca doriti sa stiti ce va poate oferi acest produs, atunci va recomand sa cititi articolul de mai jos!.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Daca va aflati in cautarea unei masini de spalat rufe cat mai performante si cu un consum de energie scazut si nu stiti ce sa alegeti, noi va recomandam  modelul de la Gorenje W6723/IS. Acesta dispune de o capacitate de incarcare de 6 kg iar in privinta clasei de eficienta energetica A+++, precizez ca este cea mai buna clasa, iar acest lucru inseamna evident un consum redus de energie. Tipul clasei la centrifugare este B. Numarul programelor de care dispune este unul impresionant de 23, printre care as enumera: programul rapid, cu un timp de 17 min, pr. Pt bumbac, cel pentru Jeans, pentru lana, dar si pentru tesaturi sintetice. Detine de asemenea programele Mix si Sport. Cu toate acestea nu lipseste nici programul manual.

Review GORENJE W6723/IS

Functia speciala a dispozitivului Gorenje W6723/IS este SensoCare. In ceea ce priveste siguranta, aceasta prezinta si un sistem de protectie pentru copii. O alta functie ce se remarca este semnalizarea acustica la terminarea programului de spalare. Pe de alta parte, functia, Programare Intarziata este si ea binevenita, aceasta avand un timp de programare intre 1-24 ore. Nivelul de zgomot la centrifugare al masinii este redus si nu depaseste 65db. De asemenea si nivelul zgomotului la spalare datorita celor 55db utilizati, este la fel de redus.

Pentru ca va spuneam de Tehnologia SensoCare vreau sa precizez, ca datorita acesteia, masina va oferi o spalare cat mai buna, datorita combinatiei intre temperatura, cantitate de apa, timp si viteza de rotatie. De asemenea programele, precum cel pt. bumbac dar si cel pt. fibre pot fi combinate cu diferite functii. NormalCare are grija ca parametrii utilizati la spalare sa fie combinati, astfel incat sa se potriveasca pentru orice incarcatura de rufe.

Pret GORENJE W6723/IS

Recomandarea noastra -> AICI!

Functia AlergyCare utilizeaza apa mai multa, dar si clatiri repetate. TimeCare este functia care va reduce timpul pentru spalare. Si nu in ultimul rand EcoCare va fi un real ajutor in ce priveste consumul de energie, acesta avand un mod eficient de spalare.Incalzitorul masinii este dotat cu sistemul DuralHeat, care va ajuta la protectia impotriva supraincalzirii dispozitivului.

Recomandarea mea sincera referitoare la modelul Gorenje W6723/IS  este deja evidenta, dar vin sa intaresc dorinta dvs. de a achizitiona acest aparat prin a va atrage atentia si asupra pretului incredibil de atragator in raport cu toate avantajele sale.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Gorenje W6723/IS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice