Frigider cu o usa Daewoo FN-102PBQ – Stil Clasic si eleganta

Salutari. Astazi va prezentam un frigider cu o usa foarte compact insa foarte stilat imitand un stil clasic de frigidere. Chiar daca arata clasic este dotat cu tehnologie moderna. Fiind stilat acest frigider isi poate gasi locul aproape oriunde. De multe ori ne trebuie un frigider mic care sa isi faca treaba. Poate fi pozitionat pe hol sau oriunde acest model isi va gasi locul pentru ca arata cu adevarat deosebit.

capture-1

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Este de asemenea un model foarte prietenos cu mediul avand chiar si un sistem de iluminare LED care te va ajuta sa ai o vizibilitate mai buna in interiorul acestuia. El este clasat de asemenea in clasa energetica tip clasa A+ .
Designul Top Table al acestui frigider retro, iti va permite sa asezi cuptorul cu microunde direct pe el fara probleme, si vei economisi spatiu in bucataria ta. Modelul Daewoo FN-102PBQ a fost construit special pentru nevoile tale.

Review Daewoo FN-102PBQ

Acest model are si lada pentru depozitarea legumelor si fructelor. Lada se numeste Fresh Keeper, un nume destul de shik pentru o lada am putea spune insa daca isi face treaba chiar nu conteaza.
Acest model este destul de incapator pentru un frigider mic si are un volum net de 79 de litri.

Pentru dimensiunile sale de 71 x 48.6 x 54.2 cm am putea spune ca este suficient de bine organizat, continand 2 rafturi din sticla securizata. Modelul cantareste doar 20 Kg si este foarte usor de mutat. Este dragut si impresionant ca design. Va arata foarte bine oriunde.

Pret Daewoo FN-102PBQ

Recomandarea noastra -> AICI!

Desi pare mic el este foarte bine construit si arata foarte stilat si foarte elegant. Este un frigider mic pentru o persoana care isi indeplineste cu succes functiile de baza. Il recomandam cu caldura, desi la unele magazine a fost gasit la un pret de 1.200 lei.

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daewoo FN-102PBQ
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice