Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20ZX, Neo Frost, Ever Fresh+, Inox

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20ZX, 372l, Clasa A+, H 193 cm, Neo Frost, Ever Fresh+, Inox

Salutari. Va prezentam inca un model de succes de la Beko care vine super dotat cu tehnologii de top. Cu tehnologia NoFrost Beko a adus o contributie importanta, cu noul sistem NeoFrost si Ever Fresh+ si multe alte tehnologii fac din acest model unul imposibil de ratat. Este practic si foarte functional si dotat cu tehnologii moderne. Vom detalia toate tehnologiile in acest articol.

capture-1

 

Beneficiaza de cele mai noi tehnologii existente pastrand legumele si fructele proaspete pentru foarte mult timp.Compartimentul EverFresh+ iti va salva verdeturile si legumele de la ofilire. Acest sistem regleaza nivelul de umiditate din interior cu ajutorul curentilor de aer umed, Durata de viata este prelungita pentru verdeturi de 3 ori mai multa spre deosebire de frigiderele obijnuite. Acest model redefineste tehnologia No-Frost in tehnologia NeoFrost folosind sistemele Active Dual Cooling care vor creea un mediu foarte potrivit pentru alimentele tale si pentru legume pastrand prospetimea timp foarte indelungat.

Sistemul interior are proprietati anti-bacteriene astfel igiena este egala cu prospetimea fructelor si legumelor care vor fi intodeauna ca si proaspat culese. Exista de asemenea un filtru anti-mirosuri care este construit din carbon si asigura igiena si nu permite propagarea mirosurilor neplacute. Garnitura usii este antibacteriana si ea bineinteles.

Tehnologia Active Fresh Blue Light va mentine fotosinteza fructelor si legumelor, aceasta lumina va fi activa tot timpul in frigider. Exista si functia de Buzzer pentru avertizarea utilizatorului care uita usa deschisa. Controlul temperaturilor si a modului de lucru se face prin afisajul electronic.

Este un model foarte incapator si foarte apreciat de catre cei care au mai cumparat acest produs. Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20ZX are un Volum net de 372 Litri si 103L volum net pentru congelator.
Interiorul frigiderului este incapator. Acest model are 4 rafturi din sticla si 4 suporturi pe usa astfel incat vei putea pune foarte multe produse intr-un mod aranjat si organizat. Trebuie sa specificam ca si congelatorul are 2 compartimente si o capacitate de congelare de 6 Kg pe 24 ore. Are si functia de super-congelare care va accelera procesul de congelare intr-un mod extrem de rapid,

Acest model este construit din Inox. Un material foarte apreciat in industria electrocasnicelor. Usa are deschidere standard spre dreapta si un maner Orizontal integrat. In interior toata lumina este asigurata de tehnologia LED. In Pe partea de zgomot produce doar 43 db. Are o autonomie fara energie electrica de 15 de ore. Dimensiunea acestui produs este de 193 x 70 x 69 cm. Cand vorbim despre consumul energetic este destul de economic cu un consum de 388 KWh pe an, si de asemenea este un produs din clasa de consum energetic A+.

Toate acestea fiind spuse credem ca este un frigider de top cu multe functii potrivit pentru o familie mare. Este un produs foarte fiabil si se poate gasi in alte magazine la un pret de 2.500 lei.

Pretul de azi 14.12.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice, Frigidere