REVIEW – Combina frigorifica Electrolux EN3201MOW, Capacitate 309 l, Clasa A++

Salutari. Cauti o combina frigorifica la un pret accesibil? Noi oferim solutia perfecta! Combina frigorifica Electrolux EN3201MOW vine cu un volum net total de 309 litri si clasa energetica A++, toate acestea la un pret foarte bun. In articolul ce urmeaza vom descrie capabilitatile acestui produs.

Electrolux EN3201MOW

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acum depozitezi la rece si beneficiezi de accesibilate extinsa pentru pastrarea alimentelor proaspete pe un termen lung de timp cu un consum foarte redus de energie, acest model fiind clasat A++.

Modelul ofera in interior lumina viitorului. Tehnologia LED asigura o lumina foarte puternica cu un consum foarte redus de energie, si emisii de caldura 0. Ai o vizibilitate mai buna la toate alimentele tale si vei gasi mai usor ce cauti.

Review Electrolux EN3201MOW

Mai multa felxibilitate in organizarea fructelor si legumelor. Acum poti sa le asezi cum doresti deoarece compartimentul legumelor este impartit in doua compartimente.

In interior mai regasim si un spatiu compact pentru sticle care a fost gandit pentru confortul tau. Acest suport se introduce usor sub raftul de sticla si poti stoca 5 sticle fara a sacrifica prea mult spatiu.

Pret Electrolux EN3201MOW

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul Electrolux EN3201MOW are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 309 litri volum net, dintre care 198 litri sunt volum net frigider si 111 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 2 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa, si in congelator gasim 2 compartimente dispun de sistem de dezghetare automat. Lada pentru legume si fructe are 2 compartimente.

Modelul Electrolux EN3201MOW dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. El are dimensiunea de 174.5 x 59.5 x 64.7 cm si motorul este clasat in clasa climatica SN-N-ST-T care produce un zgomot decent de 40 dB. Mai specificam si un consum redus de energie de 233 kwh/an, modelul fiind clasat A++.

Pretul de azi 19.10.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Electrolux EN3201MOW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Electrolux