REVIEW – DenisNetwork HDK154 – Pret si pareri!

Azi vreau sa va prezint un televizor portabil, pe numele sau DenisNetwork HDK154. Modelul a primit doar recenzii pozitive din partea cumparatorilor, aspect ce denota o buna calitate a sa.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest dispozitiv este recomandat pentru a fi folosit in masina, rulota, camping si in orice alt loc unde aveti nevoie de un televizor portabil. El poate fi conectat printr-o sursa de 12V si vine impreuna chiar cu o telecomanda. Modelul are un aspect destul de modern, iar diagonala sa nu este deloc una mica, masurand 40 de centimetri.

Review  DenisNetwork HDK154

Imaginile sunt neasteptat de bune! DenisNetwork HDK154 suporta rezolutia HD de 1365 x 768 pixeli. In pus, el sta bine si la celelalte caracteristici video, dupa cum urmeaza: contrast dinamic de 1000000:1, luminozitate de 500 cd/mp, timp de raspuns de 8 ms si unghi de vizibilitate de pana la 170 grade.

Sunetul este si el destul de puternic daca tinem cont de dimensiunea televizorului. Sistemul audio este unul stereo, iar calitatea este data si de tehnologia superioara Egalizator.

In dotarea dispozitivului gasim o intrare pentru antena, iar tunerul digital este disponibil la cerere. Cu ajutorul lui, veti putea chiar sa redati filme, muzica, fotografii si alte fisiere direct de pe dispozitivele USB.

Pret  DenisNetwork HDK154

Recomandarea noastra -> AICI!

Iata lista conectorilor detinuti de acest mini-televizor: USB, iesire audio digitala, 2 iesire RCA, intrare PC D-sub 15 pini, intrare component, intrare Scart, port HDMI, plus un minijack casti de 3.5 mm.

Recomand acest televizor tuturor celor care isi doresc un dispozitiv portabil, de o buna calitate. DenisNetwork HDK154 va va fi de un real folos in vacante, in camping sau chiar in masina.

In general, acest televizor portabil costa aproximativ 650 RON. Totusi, dupa mai multe cautari, am gasit pentru voi modelul la unul dintre cele mai bune preturi de pe piata. Il puteti vedea dand un click pe unul dintre butoanele din articol. Succes!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
DenisNetwork HDK154
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare