REVIEW – Aparat de aer conditionat Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ35N.WIFI-RXZ35N Inverter 12000 BTU, Clasa A+++, Ochi Inteligent, Filtru Auto-curatare, Filtru Fotocatalitic, Control Wi-Fi, Flux Aer 3D, Programator 24 de ore

Buna, prieteni! Produsul despre care vom discuta  azi, este  aparatul de aer conditionat Daikin Ururu FTXZ35N, care ne incanta in primul rand cu un design modern, elegant ce atrage atentia inca de la prima vedere. Insa cel mai important aspect desigur,  il reprezinta buna sa functionare, calitatile sale, si capacitatea de a duce la rezultate excelente. Acest aparat din fericire le combina pe toate cu succes, astfel ca este capabil sa ne ofere servicii de cea mai buna calitate.  In continuare, voi incerca sa va fac o descriere cat mai detaliata a produsului, astfel incat sa puteti intelege cat mai bine toate avantajele de care acest aparat dispune. De mentionat este si raportul calitate/pret care a fost estimat ca fiind unul deosebit de convenabil!

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Aparatul de aer conditionat Daikin Ururu Sarara,  vine cu o tehnologie absolut inovativa in ce priveste distribuirea aerului,  pentru a asigura un confort excelent utilizatorilor sai. Datorita compresorului eficient inverter aparatul se bucura de o functionare silentioasa de doar 57 db la unitatea externa, ceea ce va insemna ca vecinii dvs. nu vor mai trebui sa suporte zgomotele neplacute create de vechile aparate, iar la unitatea interna vom avea mult mai putin. Clasa de eficienta energetica este de asemenea una superioara cu A+++, atat la unitatea externa cat si cea interna. Acest lucru atrage dupa sine un mare avantaj pentru consumatori, intrucat consumurile sunt reduse considerabil, si nu vor depasi in niciun caz 330 kwh/an.

Review FTXZ35N.WIFI-RXZ35N

Daikin Ururu FTXZ35N dispune de un agent frigorific eficient R-32 ceea ce inseamna eficienta energetica ridicata. Aceasta reprezinta o inovatie impresionanta intrucat noile aparate tin cont din ce in ce mai mult de protectia mediului inconjurator, iar eticheta A+++ dovedeste cu certitudine acest lucru.

Aparatele Daikin Ururu FTXZ35N sunt prevazute cu filtre autocuratare, astfel incat nu va mai fi necesara curatarea filtrelor manual. De asemenea aparatul se bucura de sisteme inteligente de dezumidificare, ventilatie dar si purificare a aerului, astfel incat sanatatea sa nu va fie pusa in pericol. Tehnologia de ultima ora isi spune cuvantul prin posibilitatea de a te putea conecta la unitatea interioara de oriunde ai fi, prin aplicatia existenat doar cu un smartphone, un laptop sau o tableta.

Pret FTXZ35N.WIFI-RXZ35N

Recomandarea noastra -> AICI!

Designul exterior impresioneaza printr-un aspect deosebit de modern astfel incat prezenta sa va fi remarcata  in orice incapere. Faceti o investitie inteleapta cu acest aparat de aer conditionat de la Daikin Ururu FTXZ35N, si va asigurati confortul necesar atat pentru zilele toride de vara cat si pentru serile racoroase de toamna tarzie. Unitatea are o capacitate excelenta de 11900 BTU ceea ce inseamna rezultate perfecte pentru nevoile dvs.   Insa daca luam in calcul si pretul acestuia,  care in raport cu calitatile sale este unul perfect justificat,  putem fi incantati de o achizitie deosebit de avantajoasa!

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Daikin FTXZ35N.WIFI-RXZ35N
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice