REVIEW – Whirlpool TDLR65230 – La super pret!

Salut, dragi prieteni! Azi vorbim despre un produs foarte apreciat. In continuare va invit sa descoperiti ce caracterstici detine, dar si locul de unde poate fi cumparat la cel mai bun pret din Romania!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am observat din prima ca are un design destul de limitat ca spatiu, posibil sa fi fost produsa in vederea economisirii spatiului de depozitare, insa desii aceasta este destul de mica, este peste asteptarile noastre. Am observat si faptul ca pe langa acel design aceasta isi face si treaba extrem de bine, aceasta poate spala 6,5kg de rufe la 1200 de rotatii pe minut. Aceasta are o inaltime de 900mm, mai precis 0,9m, cu o greutate de 58kg, si un display LCD ce se ocupa cu afisarea datelor.

Review Whirlpool TDLR65230

Am fost surprins sa vad ca este si destul de economa, aceasta consumand pe am doar 149 kWh, si 8800 litrii de apa, ceea ce pentru o masina de spalat cu 6,5kg capacitate si 1200 de rotatii pe minut este foarte bine, insa pe parte de energie electrica se intelege de ce, apartine de clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca nici facturile de curnet nu vor fi costisitoare din pricina acestui electrocasnic, acesta consuma cu mult sub calitatea ce o oferta.

Hai sa va mai spun si despre sistemul de spalare intarziata, de care acest model dispune, mai precis acest model va permite sa ii setati o timp in care aceasta sa porneasca spalarea, iar aceasta va pornii spalarea dupa acel timp, este o optiune destul de avantajoasa, mai ales cand de exemplu iti este greu sa adormi din pricina sunetului masinii de spalat, foarte simplu, setezi 2ore, adormi, iar in 2 ore programul porneste.

In opinia mea, per total calitate-pret este un produs ireprosabil, pe partea de optiuni are cam tot ce ii trebuie, iar ca design si informare, acel display isi face treaba pe ambele cazuri.

Pret Whirlpool TDLR65230

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest produs este intalnit pe piata Romaneasca la pretul aproximativ de 2200 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, speram sa va bucurati de oferta gasita de noi, aceasta oferta o gasiti mai jos, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Whirlpool TDLR65230
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice