REVIEW – Daikin FTXG50LS RXG50L – Racoare la un pret beton !

Salut! Acesta este ultimul produs testat de mine. Va invit ca de obicei sa cititi articolul, deoarece veti descoperi toate caracteristicile pe care modelul Daikin FTXG50LS RXG50L le detine.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca Daikin FTXG50LS RXG50L beneficieaza pe langa acele invertoare si de niste filtre de aer ce ajuta la purificarea si dezumificarea aerului degajat sau deja existent. Aceste filtre nu numai ca retin mirosurile neplacute, particulele de praf sau alergenii dar si parfumeaza aerul degajat. O ultima caracteristica importanta a filtrelor este aceea ca poate pornii intr-un proces de dezumidificare a aerului fara a survenii cu orice fel de schimbare asupra erului deja existent.

Va pot spune ca si din de vedere estetic si sonor, Daikin FTXG50LS RXG50L este conceput din materiale foarte bine facute si de calilate superioara care imbinate perfect fac din acest aparat un superb accesoriu ce merge in contrast cu mobilierul din casa/biroul dvs, putand fi instalat cu usurinta in orice loc din incapere.

Rezonanta sonora este deasemea foarte redusa, el dezvoltand o capacitate sonora de de 20dB (fiind practic insesizabila )

Review Daikin FTXG50LS RXG50L

Va mai pot spune ca este destul de efficient, Daikin FTXG50LS RXG50L avand clasa de energie A. Are o plaja larga in care puteti seta temperatura, putand raci dar si incalzi camera, in functie de preferinte. Fluxul maxim de aer al Daikin FTXG50LS RXG50L este de 11 metri cubi pe minut, raceste aproape instant orice camera in care este instalat. Are o putere de 3500W cand raceste, iar cand incalzeste, Acest aparat de aer conditionat ajunge si la 4200W. Consumul Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC++ la incalzire este de 1100W, iar la racire este aproape la fel, ajungand la 1090 W.

Pret Daikin FTXG50LS RXG50L

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs super interesant! Pretul pietei este in jur de 7400 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daikin FTXG50LS RXG50L
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice