REVIEW – Side by Side Daewoo FRS-T20DAMI

Salutari. In acest articol voi prezenta un frigider Side by Side deosebit, modelul Daewoo FRS-T20DAMI are un finisaj oglinda, lucru care in mod sigur va atrage toate privirile asupra sa.

Daewoo FRS-T20DAMI

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Finisajul Luxury Mirror al usilor va oferi eleganta deosebita bucatariei dvs. si se va vedea extrem de frumos reflexia obiectelor din bucatariei.
Mai avansata ca niciodata, este prezenta tehnologia Perfect No Frost. Aceasta tehnologie este capabila sa congeleze uniform congelatorul si sa pastreze nivelul optim de umiditate, lucru care va impiedica formarea de gheata in exces. Acest lucru inseamna ca vei uita de dezghetarea manuala.

Dotat cu senzori si un sistem electronic de control al temperaturilor, acest model ne asigura performanta si precizie cand vine vorba de pastrarea constanta a temperaturii. Panoul extern LCD iti va afisa informatii esentiale despre temperaturile din interior. Daewoo FRS-T20DAMI este fabricat la cele mai inalte standarde.
Functiile Eco disponibile pentru acest model sunt foarte esentiale in priviinta economiei de energie electrica. Modelul este clasat A+. Panoul Touch Control de pe usa iti permite setarea rapida a temperaturilor.

Review Daewoo FRS-T20DAMI

Modelul Daewoo FRS-T20DAMI are un sistem de curatare a aerului interior. Aerul este purificat si mirosurile neplacute sunt eliminate foarte usor.

Volumul acestui model este destul de incapator. La interior gasim un volum mare de 537 litri net. Compartimentul frigider are 357 litri si congelatorul are 180 litri. Spatiul este repartizat inteligent pe 4 rafturi din sticla rezistenta la greutate mare, 5 suporturi pe usa si 2 compartimente congelator si un compartiment pentru legume si fructe.
De asemenea specifica si un compartiment dedicat pentru unt/branzeturi. Dimensiunea modelului este de 181.2 x 94.2 x 80.3 cm.

Inca un lucru minunat regasim pe acest model. Este de specificat dispenserul de gheata si de apa care ne va racori in perioadele de vara. Este minunat ca la o simpla apasare de buton sa obtii gheata necesara prepararii unei bauturi racoritoare.

Cu un nivel redus al zgomotului, acest model ne asigura ca nui vom sesiza prezenta. Compresorul de inalta tehnologie, ajutat de un ventilator sunt programate sa functioneze impecabil. Tehnologia “Cycle Balancing” va ajuta la reducerea zgomotului produs in timpul functionarii.

Pret Daewoo FRS-T20DAMI

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este in clasa de economie A+ si lucrul acesta se va reflecta pe urmatoarele facturi de energie electrica. Este un model pregatit pentru o utilizare intensa, intr-o familie numeroasa. Va asigura spatiul necesar stocarii unei cantitati mare de alimente pentru un termen lung.
Am cautat acest produs pentru voi in alte magazine si l-am gasit la un pret de 5.300 RON. 

Pretul de azi 14.12.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Daewoo FRS-T20DAMI
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Daewoo, Electrocasnice