REVIEW – Daewoo DSB-F1288ELH-VK – Da Startul unei veri racoroase la un pret beton !

De curand am observat acest produs intr-un magazin si mi-am propus sa-l testez si eu. Dupa ce am facut-o, am revenit bineinteles cu un articol in care va prezint cele mai importante informatii despre el.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Modelul pe care il prezentam astazi este aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK un model de 12000 BTU ce garanteaza un consum redus de energie avand amprenta energetic a Clasa A++. Seria dispune de 3 modele cu capacitate de racire diferita, acestea fiind urmatoarele : DSB-F1288ELH-VK de 12000 BTU , DSB-F1888ELH-VK de 18000 BTU si DSB-F2488ELH-VK de 24000 BTU. Haideti sa va spun mai multe despre acest model si ce functii m-au impresionat cel mai mult

Review Daewoo DSB-F1288ELH-VK

In primul rand am observat design-ul minimalist al acestui aparat ce este unul classic dar eficient fara prea multe detalii inutile, pot spune ca are in schimb un display ascuns ce ne permite sa fim informati cu privire la programul selectat de racire si temperatura camerei in timp real !

Dupa cum va spuneam acest aparat de aer conditionat se incadreaza in clasa energetic A++ ce ofera un consum mai mic de energie chiar si in acele perioade in care temperature este asa mare incat iti vine sa stai cu aerul conditionat pornit non stop !

Pret Daewoo DSB-F1288ELH-VK

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea modelul vine cu tehnologia inverter ce previne consumul de energie . Altfel spus, in momentul in care tu pornesti aparatul, acest tip de compresor va functiona la capacitate maxima din primul moment si pana in clipa in care temperatura din camera ajunge la nivelul setat de tine. In acest moment, dispozitivul se inchide singur, urmand sa reporneasca in clipa in care senzorii detecteaza o schimbare de temperatura.

Deci putem spune ca si concluzie finala ca este un model ideal pentru dvs avand o capacitate de racire destul de mare folosind un consum mai mic de energie, util si eficient ! Pretul acestui model pe piata este de 2500 ron insa noi am gasit pentru tine oferta ideala de pret redus care poate fi accesta mai jos !

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daewoo DSB-F1288ELH-VK
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice