REVIEW – Sony 43X85J – 4K Ultra HD la un pret ideal!

Buna ziua, prieteni! Daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv Sony 43X85J, atunci modelul de fata este cel pe care il cautati. El are un pret excelent si este dotat cu functii de ultima ora!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Pot sa va spun ca Sony a anunțat recent televizorul inteligent 4K HDR de 43 ″ Sony KD-43X85J 4K pentru a oferi divertisment lin, clar și realist cu noul procesor 4K HDR X1.

Review Sony 43X85J


Mi-a placut faptul ca Televizorul Sony KD-43X85J include o mulțime de funcții precum Smart Remote, Chromecast încorporat, Asistent Google, Alexa, Variable Refresh Rate, Auto Latency Low Mode, Bluetooth și Audio Return Channel (eARC) îmbunătățit.
Am ramas placut impresionat de Sony KD-43X85J are un design bun. Cadrul este destul de subțire, așa că va arăta bine dacă îl montați pe perete. De asemenea, majoritatea porturilor de conectare sunt laterale, deci nu va exista nicio problemă dacă îl montați pe perete. Materialul construit este de bună calitate, astfel încât televizorul să nu arate ieftin și va adăuga o notă frumoasă de decor în camera.

Pret Sony 43X85J

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs Sony KD-43X85J foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 5000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 43X85J
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice