REVIEW – Congelator Candy CCOUS 5142WH, 162 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Prieteni, astăzi am sa va povestec putin despre aparatul frigorific Candy CCOUS 5142WH, care datorită prețului imbatabil recomandat de producător, se află printre cele mai accesibile cand vine vorba de raportul dintre calitatile sale extraordinare si costuri. Candy se mandreste cu noul sau aparat, un congelator fiabil si eficient care ofera garantii extinse pe o lunga perioada de timp.

Candy CCOUS 5142WH

 Congelatorul Candy CCOUS5142WH este un aparat frigorific ce contine sertare spațioase, cu o operațiune extrem de eficienta și neobișnuita, de nivel de zgomot redus de doar 43 dB. Cred ca acest dispozitiv ar putea fi recomandat ca un supliment la frigiderul care deja il avetii acasa.  Este un aparat frigorific perfect pentru uz casnic cu un volum total de utilizare de 162 l, acesta oferă un spațiu mare de depozitare pentru toate tipurile de alimente. Congelator CANDY CCOUS 5142 WH este nu numai eficient, ci datorita clasei energetice in care a fost incadrata A +,  este și extrem de eficient cu un consum anual de doar 229 kwh.

Review CANDY CCOUS 5142 WH

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la menținerea calității alimentelor chiar și cu o întrerupere a alimentării cu energie mai lungă deoarece  capacitățile de acumulare ale aparatului permit menținerea unei temperaturi stabile de până la 16 ore.

Congelatorul se bucura de  șase sertare transparente. Ușa însăși este echipată cu un mâner ergonomic stabil pentru o manipulare mai bună, si   au de asemenea, opțiunea de a schimba partea de deschidere a ușii. Acest dispozitiv beneficiaza de cele mai noi tehnologii pentru a pastra alimentele la temperatura perfecta  timp mai indelungat. Cu acest aparat  ai garantia pe termen lung  a confortului  si a sigurantei  datorita functionarii eficiente dar si tehnologiei avansate

Pret CANDY CCOUS 5142 WH

Recomandarea noastra -> AICI!

Din punctul meu de vedere exista toate ingredientele necesare pentru o achizitie inteleapta ce va ofera functionalitate si eficacitate la nivel de performanta, iar costurile sunt absolut inegalabile!  Clientii care utilizeaza acest model isi exprima satisfactia de a fi facut o investitie foarte buna si  la un pret exceptional odata cu Candy CCOUS 5142WH!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Candy CCOUS 5142WH
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice