REVIEW – Camry ADL-CR 7902 super pret !

Azi m-am gandit sa vorbim despre un produs pe care eu il apreciez, testat in urma cu ceva timp. Toate informatiile despre el pot fi gasite in postarea urmatoare, spor la citit!

Pot sa va spun despre Camry ADL-CR 7902 ca este un aparat de aer conditionat mobil. Se poate muta din camera in camera, ceea ce il face o optiune avantajoasa daca nu doriti sa dati multi bani pe instalarea unui system de aer conditionat in toata locuinta, ci vreti cand intr-o camera cand in alta, suportand insa disconfortul de a-l muta. Trecand peste asta, Camry ADL-CR 7902, odata instalat intr-o camera, isi face treaba bine.  Raceste foarte bine orice camera in care este instalat.

Va mai pot spune ca, pentru a-l instala pe Camry ADL-CR 7902, cel mai usor e sa dati o gaura in coltul geamului. Sau daca nu doriti sa faceti asta, si doriti doar temporar sa-l puneti in functiune fara sa modificati nimic, puteti sa scoateti capul furtunului pe geam si va functiona la fel de bine.

Imi place ca Camry ADL-CR 7902 e mic, compact, si totodata puternic. O chestie interesanta a lui e ca si usuca. Are functie de dezumidificator, astfel nu veti mai avea grija mucegaiului de pe pereti. Capacitatea de uscare a lui Camry ADL-CR 7902 este de 24 de litri pe zi, ceea ce e destul pentru orice climat.

Review Camry ADL-CR 7902

Trebuie sa stiti insa ca Camry ADL-CR 7902 nu are functie de incalzire, el doar raceste si scoate umezeala. Ceea ce e destul de bine pentru un aparat compact si mobil. Este si destul de silentios, Camry ADL-CR 7902 producand doar 65 dB in timpul functionarii, si avand un debit de aer de 360 m/ora. Nu este la fel de silentios ca modelele montate permanent, dar acele modele nu au avantajul de a fi mobile.

Pret Camry ADL-CR 7902

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 1200 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Camry ADL-CR 7902
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice