Camera video Sony Handycam HDRCX625 – Camera care te inspira sa creezi

Vorbim acum despre gigantul Sony care au creeat o serie de video camere foarte inteligente si pline de tehnologii inovatoare. Focalizare automata cu raspuns rapid si precis pentru a surprinde momentele decisive este deja ceva comun la aceste camere video din clasa aceasta de pret. Vrem va spunem despre un sistem inovativ de stabilizare optica SteadyShot™ — mod inteligent activ pe 5 axe. Stabilizarea avansata a imaginilor suprima miscarile camerei, pentru a stabiliza un film in timpul realizarii, Modul inteligent activ pe 5 axe compenseaza vibratiile in cinci directii diferite, astfel incat sa puteti inregistra filme stabile de calitate superioara.

capture

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Deci se poate stabiliza un film in timpul realizarii, in cadrul intervalului de zoom de la obiectiv superangular la teleobiectiv, chiar si in conditii in care exista miscare intensa, chiar si in timpul alergarilor. Despre obiectiv: Obiectivul superangular pana la 26,8 mm va poate ajuta mult sa capturati cat mai mult din imagine in cazul in care nu aveti spatiul necesar sa dati un pas inapoi, valabil si la filme si la poze.

Chiar si fara un obiectiv convertor superangular, camera video filmeaza in spectrul larg maxim de 26,8 mm1 (raport de aspect 16:9) in modul de filmare. Camera video poate filma 2 filme simulta, unul la calitate maxima XAVC S sau in format AVCHD si celalalt in format MP4. Este genial pentru partajare deoarece fisierul mp4 va fi gata imediat dupa filmare fiind compatibil cu orice dispozitiv, si totodata pastrand fisierul de calitate maxima identic XAVC. Fotografiati la intervale de timp automat. Puteti captura imagini statice  Sony Handycam HDRCX625 intr-o perioada lunga de timp, puteti edita intreaga secventa de imagini statice in procesul de post-productie, si puteti reda acea serie de imagini ca un film realizat prin fotografiere la intervale de timp. Declansare zambet este o functie cunoscuta de ceva timp. Deoarece zambetele extraordinare sunt trecatoare, nu le puteti rata!

Review Sony Handycam HDRCX625

Capturati automat poze ale fetelor zambitoare, chiar si in timpul inregistrarii video. My Voice Cancelling este o functie intereesanta. Reduceti intensitatea vocii utilizatorului care filmeaza aproape de spatele camerei. Microfonu cu sunet surround pe 5.1 canale asigura un super sunet clar de precizie. Sunetul poate fi calibrat de pe ecranul tactil cu usurinta. Se poate vizualiza nivelul prin ajutorul ecranului, veti vedea fiecare canal independent de sunet. Zoom optic 30x si Focalizare automata cu blocare (AF) Imbunatateste urmarirea subiectilor aflati in miscare prin utilizarea constanta a punctului optim de focalizare automata. Senzor CMOS Exmor R® Acest senzor mare si performant imbunatateste claritatea imaginii, reduce zgomotul in medii intunecate si permite defocalizarea si estomparea fundalului. De asemenea puteti captura si imagini statice de 9,2 MP. Alta functie importanta este Reducere automata a zgomotului produs de vant. Utilizand un algoritm avansat de analiza a sunetului, aceasta functie elimina zgomotul produs de vant. Sau puteti folosi functia de nivel microfon. Pentru inregistrare video, puteti regla fin nivelul microfonului pentru a optimiza calitatea oricarui sunet captat. Inregistrare progresiva pentru filme clare care contin de doua ori date despre filme facute in modul intretesut care poti fi create in Full HD la 60p/50p (NTSC/PAL). in modul de inregistrare progresiva.

Pret Sony Handycam HDRCX625

Recomandarea noastra -> AICI!

Imaginile sunt la fel de uniforme ca si cele filmate in 60p/50p (NTSC/PAL) de cadre pe secunda, si fiecare cadru este inregistrat ca o singura imagine completa. Este o camera superba si noi am gasit aceasta camera la unele magazine la un pret de 2900 de lei.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Camere Video