REVIEW – Bosch WAN28260BY pret remarcabil!

Buna, prieteni! Nu de mult am avut ocazia sa interactionez cu modelul Bosch WAN 28260BY, un produs popular in randul masinilor de spalat, ce se bucura de un raport pret/calitate, deosebit de convenabil pentru clientii nostrii! Asa cum fac mereu am sa va invit sa cititi articolul de mai jos pentru mai multe informatii utile ce va pot ajuta in luarea celor mai bune decizii!

Cu masina de spalat rufe de la Bosch te bucuri de o functionare extrem de silentioasa si durabilitate excelenta. Datorita programelor cu tehnologii speciale ai functii care te ajuta sa-ti organizezi timpul, sa te concentrezi pe lucrurile care iti plac cu adevarat, iar spalarea rufelor va deveni o placere.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Capacitatea de incarcare este esentiala pentru dumneavoastra? Bosch are toate solutiile pentru a va sustine activitatea de spalare a rufelor, chiar daca spatiul nu este generos. Noua masina de la Bosch este una dintre masinile de spalat cu incarcare de 8 kg, astfel incat permite spalarea unei mai mari cantitati de haine.

Indiferent ca este vorba despre hainele celui mic sau de haine delicate de vara cu noua gama de masini de spalat rufe ai programe de spalare adaptate sa corespunda nevoilor tale, in functie de tipul tesaturii sau timpul pe care il ai la dispozitie. Masinile de spalat Bosch  modelul WAN 28260BY,  ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie cat si eficienta spalarii. Astfel, masinile de spalat rufe Bosch se incadreaza in clasa energetica A+++.

Review Bosch WAN28260BY

Motoarele masinilor de spalat Bosch  introduc un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare, si anume:  nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje vor fi  dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii. Astfel ne bucuram de  functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin! Cu Programarea pornirii pe 24 ore te poți bucura de mai multă flexibilitate. Poți pre-seta ora la care să pornească programul mașinii de spălat. În acest fel poți fi absolut sigur că mașina ta de spălat rufe va termina procesul de spalare  exact atunci când dorești.

Pret Bosch WAN28260BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Noul design al pereților laterali asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând Bosch Logixx și Avantixx foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare. Dispozitivul fantastic Bosch WAN 28260BY,  dispune de asemenea si de un  Display LED de dimensiuni mari cu afişarea derulării programului, a temperaturii, centrifugării, timpului de spălare rămas, programarea terminării programului (24 h) și recomandarea gradului de încărcare in funcție de programul selectat. Credeti-ma, functiile si optiunile sunt nenumarate, le veti putea descoperi doar experimentand de fiecare data,  si veti descoperi ceva nou si util.

Pretul acestui articol in raport cu toate avantajele sale tehnice extraordinare au convins multi clienti sa-l i-a acasa si sa fie extrem de multumiti, astfel incat sa o claseze in randul masinilor de spalat din gama de top! De asemenea au confirmat ca raportul performanta/pret este cel corect!

Pretul de azi 19.02.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Bosch WAN28260BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice