REVIEW – Combina frigorifica Gorenje RK6192ERD – Capacitate 319 l, Clasa A++

In acest articol prezentam tehnologia oferita de combina frigorifica Gorenje RK6192ERD care vine cu un volum destul de generos si clasa A++, la un pret super accesibil.

Gorenje RK6192ERD

Acum prezentam sertarul CrispZone cu functia HumidityControl. Acest sertar are o capacitate mai mare acum pentru fructele si legumele tale. Dispune de controlul umiditatii, si asta asigura o prospetime indelungata.

Review Gorenje RK6192ERD

Tehnologia FrostLess este importanta. Acest sistem asigura un consum redus de energie, controleaza si vaporizeaza umiditatea si astfel nu se formeaza gheata, si pe langa faptul acesta putem spune ca dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Acum puteti situa acest model langa alte electrocasnice deoarece functia Slotin, permite ca usile frigiderului sa se deschida in unghi drept.
De asemenea in interior putem specifica ca Gorenje RK6192ERD are Rafturi SimpleSlide. Acestea au un mecanism foarte practic care permite miscarea rafturilor in sus si in jos si le puteti amplasa dupa preferinte si nevoi.

Pret Gorenje RK6192ERD

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul are un volum net de 319 litri dintre care se regaseste 225 litri in frigider si 94 litri in congelator.
Mai putem spune despre Gorenje RK6192ERD ca dispune de 4 rafturi la interior din sticla. Compartimentul de legume si fructe este si el prezent cu functia de control al umiditatii, iar congelatorul dispune de 2 compartimente incapatoare cu sistem No Frost.

Culoarea aleasa pentru acest model este un rosu vulcanic, Arata elegant, usile au deschidere standard spre dreapta si pot fi inversate sensurile de deschidere, pentru ca usile sunt reversibile.

Consumul de energie anual al acestui model este moderat avand doar un consum de 231 kwh / an. Acest lucru il claseaza intr-o clasa de consum redus de energie A++.
Modelul are o dimensiune de 185 x 60 x 64 cm si produce un zgomot de 40 dB.
Tehnologia de iluminare interioara este realizata cu tehnologie LED care asigura o lumina uniforma in interior si un consum redus de energie.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gorenje RK6192ERD
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Gorenje