REVIEW Bosch WAB20061BY , Raport calitate pret !

Bosch WAB 20061BY se numeste produsul senzational pe care il vom descoperi astazi, dragi prieteni! Am sa incerc sa va prezint  cele mai importante caracteristici, noile tehnologii aduse modelului dar am sa va vorbesc  si despre raportul calitate/pret care incontestabil este unul foarte bun. In plus trebuie sa stiti ca aceasta masina de spalat este bine cotata pe piata articolelor din gama sa, astfel ca avem deja o multime de consumatori ce au placerea sa lase mereu recenzii pozitive pe pagina noastra. Sunt multumiti de buna functionare a produsului dar si de pretul exceptional ce il considera o investitie inteligenta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Confortul  locuinei noastre tine atat de elemente de mobilier dar cu atat mai mult depinde de aparatele electrocasnice ce ne ajuta intotdeauna sa ne indeplinim sarcinile casnice in conditii cat mai confortabile, sigure si cu rezultate excelente. Astfel o masina de spalat rufe nu va putea lipsi din casele noastre, in epoca moderna in care traim, deoarece este unul din cele mai importante suporturi intr-o familie. Daca aceasta vine si cu tehnologia adaptata momentului atunci va fi cu atat mai indispensabila! Capacitatea de incarcare poate fi una standard pentru o familie obisnuita, cu 5.5 kg de rufe.

REVIEW Bosch WAB20061BY

 

Iata cateva dintre cele mai importante caracteristici ale modelului Bosch WAB 20061BY, care participa la buna functionare ale acesteia. Capacitatea de incarcare poate fi una standard pentru o familie obisnuita, cu 5.5 kg de rufe. Cu programul special ExtraShort / Super 30, poti usca pana la 2 kg de rufe repede si eficient, dar si incredibil de delicat, desigur. Acest program este destinat utilizarii impreuna cu programul de spalare Super 15 / ExtraShort 15, ceea ce inseamna ca rufele tale sunt spalate si uscate in mai putin de o ora. Reglajul automat al incarcaturii recunoaste starea acesteia in doua etape, si asigura utilizarea cantitatii de electricitate si apa necesare incarcaturii respective, ceea ce inseamna ca facturile dvs. vor fi semnificativ mai reduse de la o luna la alta. Motorul EcoSilenceDrive dezvoltat de Bosch este deosebit de puternic si durabil.

PRET Bosch WAB20061BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Prin renuntarea la periile de carbune, motorul Eco EcoSilence Drive nu se poate nici supraincalzi si nici nu se uzeaza si, in plus, este unul din cele mai silentioase motoare din clasa sa. Capacitatea maxima a masinilor de spalat Bosch WAB 20061BY ajunge la 1000 rpm, ceea ce asigura intotdeauna o stoarcere eficienta.

Noul design al pereților laterali nu este numai aspectuos, sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând masinile Bosch foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare. Se stie ca Bosch este cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de motorizare, stabilitate sporita si nivel de zgomot extrem de scazut.

Sper ca prin mica mea prezentare am  reusit sa ating toate punctele importante pe care Bosch WAB20061BY le propune cu mandrie clientilor sai , pentru a le  satisface nevoile de zi cu zi in asa  fel, incat chiar si cei mai exigenti dintre noi  o vor aprecia la adevarata sa valoare!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Bosch WAB20061BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice