REVIEW – Candy CS4 1172D3 1-S – Masina de spalat la un pret beton !

Prieteni, stiti ca informarea este extrem de utila atunci cand achizitionati un nou dispozitiv, de aceea va propun sa cititi articolul de mai jos! Aici descoperiti caracteristicile produsului Candy CS4 1172D3 1-S , dar si multe alte informatii utile!

Pot spune despre Candy CS4 1172D3 1-S este o mașină de spălat preîncărcată care poate spăla până la 7 kg de rufe. Avantajul este consumul redus de apă și energie din clasa energetică A +++ , care nu va suferi portofelul. Datorită tamburului Shiatsu cu puncte de masaj la suprafață, îngrijirea foarte blândă a țesăturilor va fi asigurată și îmbrăcată mai mult va părea nouă. Cu programul de statistici privind consumul, veți avea întotdeauna o imagine de ansamblu asupra consumului curent de apă și energie prin spălare.

Review Candy CS4 1172D3 1-S

Mi a placut mult pentru ca are o îngrijire optimă a tuturor tipurilor de țesături, este disponibilă o selecție de 16 programe de bază, cu până la 40 de programe de spălare Smart Touch . Puteți alege dintr-o serie de programe pentru bumbac, lână, rufe sintetice, delicate. Datorită conexiunii fără atingere a mașinii de spălat Candy CS4 1172D3 1-S la smartphone prin intermediul NFC, puteți opera mașina de spălat prin intermediul telefonului mobil și puteți descărca noi funcții și cicluri adaptate rufelor.

Am ramas suprins placut si datorită detectorului de greutate, mașina poate determina cantitatea de rufe încărcată și poate regla lungimea de spălare și consumul de apă pentru a economisi bani în funcționare. Un avantaj este și indicatorul de timp rezidual, cu care veți avea întotdeauna o imagine de ansamblu asupra momentului în care va fi spălată rufele.

Pret Candy CS4 1172D3 1-S

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs Candy CS4 1172D3 1-S are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 1500 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Candy CS4 1172D3 1-S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice