REVIEW – Combina frigorifica Bosch KGV39VW31 – 344 l, Clasa A++ La Un Pret Exceptional

Salutari prieteni, in acest articol voi descrie cum va puteti infrumuseta bucataria. Combina frigorifica Bosch KGV39VW31 vine cu un design superb si ofera tehnologie accesibila pentru bucataria ta.

Bosch KGV39VW31

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Compartimentul Crisper Box este compartimentul special pentru legume si fructe care asigura o umiditate constanta pentru alimentele tale. Un lucru e sigur: acum vei beneficia de toata savoarea fructelor si a legumelor cu acest compartiment.

Tehnologia Low Frost. Cu acest sistem integrat individual pentru frigider si congelator, umiditatea este colectata cu ajutorul unui vaporizator central care este dotat cu aripioare. Acest racitor colecteaza caldura si umiditatea, si se dezgheata automat, periodic.

Review Bosch KGV39VW31

In interior lucrurile stau bine, pentru ca am descoperit ca avem posibilitatea de a personaliza interiorul dupa bunul plac prin indepartarea rafturilor de sticla si pozitionarea lor dupa bunul plac. Sistemul se numeste VarioZone adica o zona care se poate modifica in mod variabil dupa preferinte.

Si in congelator avem un compartiment de mari dimensiuni denumit BigBox unde putem stoca alimente voluminoase.

Tehnologia moderna dezvoltata la Bosch KGV39VW31 asigura performante incredibile. Afisajul LED este foarte util, si de aici se permite setarea temperaturii tinta. Usor de utilizat. Este monitorizata temperatura ambientala si interiora pentru a putea furniza racirea de care este nevoie pentru a nu aparea fluctuatii de temperatura.

Prospetimea aerului in interior este un lucru minunat. AirFreshFilter este un filtru de carbon activ care elimina mirosurile neplacute, si purifica aerul pentru a beneficia de alimente sanatoase fara teama ca se va elimina mirosuri in interior care vor afecta alte alimente.

Pret Bosch KGV39VW31

Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru multi, spatiul interior poate deveni o problema. Nu si la acest model pentru ca dispune de un volum generos.
Capacitatea sa este de 344 litri volum net total. In frigider avem 250 de litri volum net si in congelator avem 94 litri volum net.

In interior gasim spatiul organizat pe 5 rafturi din sticla securizata, si 4 suporturi pe usa. Congelatorul este si el destul de incapator avand 3 compartimente dintre care unul este mai mare (Big Box). Capacitatea de congelare asigurata in 24 de ore este pentru 7 kg de alimente.

Modelul Bosch KGV39VW31 are usile reversibile si are o dimensiune de 201 x 60 x 65 cm. Consumul anual al acestui model este de 238 kwh ceea ce il claseaza in clasa de consum energetic A++ si inca un plus, motorul este foarte silentios, producand un zgomot de 39 dB.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Bosch KGV39VW31
Stele acordate
51star1star1star1star1star