REVIEW – Gorenje RK6201AX – Super pret !

In articolul de azi vom face un review la acest produs foarte interesant si va vom spune toate secretele despre el.Bonus veti afla cel mai mic pret al zilei din analizele noastre!

Despre Gorenje RK6201AX pot sa va spun ca este o combina frigorifica, adica spatiul utilizabil total este impartit in doua compartimente, compartimentul de frigider – aflat in partea de sus – este mai mare, iar jos este compartimentul de congelator, cu usa separata, pentru a nu da drumul aerului rece din congelator cand doriti doar sa luati ceva din frigider.

Review Gorenje RK6201AX

Mai pot sa va spun ca Gorenje RK6201AX, in partea de sus, in compartimentul frigiderului, are 6 rafturi, un raft fiind special pentru sticle, fiind ondulat pentru a pune in siguranta sticlele culcate pe el. Restul rafturilor sunt de sticla, si le puteti muta in ce lacas doriti, sa va configurati frigiderul dupa nevoie. Sub rafturi dar tot in compartimentul frigiderului, Gorenje RK6201AX are o lada destul de incapatoare pentru depozitarea fructelor si legumelor. Nici usa nu este mai prejos, pe usa fiind 3 rafturi mici, pentru oua si alte chestii, si un raft mai inalt, pentru sticle.

Sa va spun si despre congelator. Gorenje RK6201AX are, in partea de sub frigider, un congelator cu usa separata. Usa congelatorului nu are rafturi, dar inauntru in congelator sunt 3 lazi pentru depozitarea alimentelor pe care doriti sa le congelati, doua lazi sunt mai mari si inca o lada mai mica.

Pret Gorenje RK6201AX

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs Gorenje RK6201AX are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 1600 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gorenje RK6201AX
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Frigidere