REVIEW – Bosch KGN39LR35 pret promotional!

În acest articol vom discuta despre o combină frigorifică foarte importantă pentru pentru Cine dorește un electrocasnic foarte arătos pentru bucătăria modernă. Combina frigorifică Bosch KGN39LR35 prezintă caracteristici de baza foarte importante despre care vom discuta în articolul care urmează și bineînțeles că beneficiază de tehnologia No Frost care va asigura un confort în utilizarea produsului.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot să vă spun despre această combină frigorifică că prezintă performanțe foarte bune în ceea ce privește răcirea alimentelor. Bosch KGN39LR35 este dotat cu tehnologia super cu link care momentul în care va fi activată va face ca toate alimentele proaspăt introduse să fie răcite mult mai repede în același timp prevenind încălzirea celorlalte alimente din jurul lor.

Review Bosch KGN39LR35

Această caracteristică de răcire rapidă este ușor de activat și pentru congelator care poate congela rapid de alimentele proaspete. Să revenim în interiorul frigiderului. Modelul are un volan total de 366 l si este dotat cu tehnologia No Frost care va asigura un confort în utilizare și va preveni formarea de gheață pe pereții din interior.

Modelul are pe ușă exterioară unde se decide pe care va afișa temperaturile interioare. Bosch KGN39LR35 beneficiază din congelator încăpător cu trei compartimente separate și cu sistem de dezghețare automată. În acest congelator se poate găsi și o tavă pentru cuburi de gheață. O caracteristică interesantă despre care vreau să discut este consumul de energie electrică.

Pret Bosch KGN39LR35

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este clasat A++, și acest lucru îl face să consume doar 273 de kw pe an. Cu siguranță este o combină frigorifică de foarte bună calitate pe care mulți o vor dori pentru o bucătărie modernă deoarece vor beneficia de un design foarte frumoas. Achiziționați acest model împreună cu o garanție extinsă accesand oferta de mai jos.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Bosch KGN39LR35
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice