REVIEW – Bompani BI213CF/N pret si pareri!

Plita incorporabila pe gaz Bompani a fost  de curand testata si a trecut cu brio la toate capitolele; design elegant, usor de manevrat si tehnica impecabila! Dimensiunile sale compacte precum si imaginea armonioasa fac potrivirea acestui dispozitiv perfecta in orice tip de bucatarie.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Plita pe gaz Bompani BI213CF / N  a fost conceputa astfel incat utilizarea sa, sa fie cat mai facila pentru orice persoana.  Comparand acest model cu unul  din anii trecuti veti descoperi cu surpindere capacitatea sa mult mai mare de incalzire, astfel incat timpii petrecuti in bucatarie sa fie scurtati cat mai mult!

Review Bompani BI213CF/N

Producatorii italieni au pus accent foarte mare pe aspectul exterior al plitelor pe gaz, deoarece cerintele consumatorilor in aceasta privinta s-au inmultit tot mai mult, bucatariile moderne sunt din ce in ce mai numeroase, iar utilizatorii au mare nevoie sa poata adapta aparatele casnice cu usurinta in interioarele din locuintele lor. Astfel Bompani aduce modelul BI213CF / N care este capabil sa satisfaca pretentiile oricarui doritor!  Estetica eleganta din otel inoxidabil cu grilaje lucioase din smalt negru va putea fi asortata fara probleme, mai cu seama ca si dimensiunile sunt compacte avand doar 60 cm latime.

Un numar de 4 arzatoare puternice din care unul foarte rapid masoara o putere de 3.0 kw, 2 arzatoare semi-rapide pentru gatire intensa si prelungita cu putere de 1.75 kw si un arzator auxiliar pentru gatire lenta cu o putere de doar 1.0 kw. Plita incorporabila pe gaz Bompani BI213CF / N se bucura de asemenea de aprindere electronica, extrem de facila pentru oricine. Butoanele amplasate frontal si cu spatii generoase intre ele vor face utilizarea si mai simpla.

Pret Bompani BI213CF/N

Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru mai multa securitate Bompani BI213CLF/ N aduce sisteme de siguranta astfel incat in eventualitatea in care flacara se va opri din diferite motive senzorii inteligenti vor opri alimentarea cu gaz pentru a preantampina accidente nedorite.

Acest model de plita, un concept extraordinar al expertilor Bompani a fost gandit pentru a simplifica munca in bucatarie, pentru a scurta timpii pe care-i pierdem cu preparatele zilnice, dar si pentru mai multa siguranta si confort. Va recomandam acest model pentru ca  producatorii au stiut sa imbine cu mare profesionalism un pret bun cu un dispozitiv fabulos!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Bompani BI213CF/N
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice