REVIEW – LG F4J5TN7S – Un pret atractiv pentru o masina performanta !

Buna, dragi cititori! Dupa cum veti vedea in randurile de mai jos, produsul de azi ne incanta in primul rand cu un design modern, dar si cu tehnici inovatoare de ultima generatie Veti descoperi o masina de spalat rufe deosebita ce indeplineste toate conditiile necesare pentru o familie moderna si dinamica. Produsul in cauza este masina de spalat rufe LG F4J5TN7S, ce combina perfect performanta cu pretul extraordinar!

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Datorita noului model LG, cu o  capacitate mare la incarcare  de pana la 8 kg, puteti spala incarcaturi mari sau mici, in ambele situatii beneficiind de cea mai buna ingrijire pentru rufele dvs. Flexibila si convenabila, poate fi setata sa regleze durata ciclului, sa il intarzie sau sa reduca durata de spalare. Datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica  A+++, conform noilor directive UE, veti obtine rezultate extraordinare pe care le asteptati, utilizand energia si apa in mod eficient.

Review LG F4J5TN7S

Vei descoperi cu surprindere ca  datorita design-ului unic LG, 6 Motion Direct Drive, poate realiza miscari variate ale cuvei  sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotatie controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte de fiecare data. De remarcat este si Motorul direct drive, care a fost adaptat cu succes modelului LG F4J5TN7S, care este atat fiabil, cat si incredibil de silentios. Garantam ca nu va va dezamagi.!Cele mai importante avantaje ale acestei masini de spalat rufe  este faptul  ca nu au curea si scripete, au un consum de energie redus, dar si durabilitate garantata.

Pret LG F4J5TN7S

Recomandarea noastra -> AICI!

Vei constata de asemenea cele  6 tipuri de miscari, ce permit o spalare personalizata pentru toate tipurile de materiale si ofera o performanta de spalare imbunatatita. Insa ceea ce o face cu adevarat  speciala este prezenta tehnologiei NFC tagging, cu ajutorul careia utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru lana, Baby Care, si spalare la rece. Apoi, pot folosi aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat. Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora. De asemenea pot spune ca pretul acestui model in majoritatea magazinelor este de 2000 lei, dar eu am gasit pentru voi o oferta de pret redusa care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG F4J5TN7S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice