REVIEW – Beko WMI 71242 pret si pareri!

În acest articol vom discuta despre o mașină de spălat de calitate foarte bună care este și incorporabilă și poate avea un aspect deosebit în bucătăria dumneavoastră. Dacă doriți să completați mobila incorporabilă cu acest electrocasnic cu siguranță veți fi foarte mulțumiți de aspect. Mașina de spălat incorporabilă Beko WMI 71242 vine la un preț accesibil și oferă caracteristici interesante despre care vom discuta în acest articol.

Acest model pot să spun că arată foarte bine și măsoară dimensiunile de: 82 de cm înălțime, 60 de cm lățime, și cântărește 72 de kg. Având performanță de centrifugare foarte bune putem spune că motorul este dotat cu tehnologie modernă. Mașina de spălat consumă foarte puțină energie electrică fiind clasată A++ consuma doar 194 de kW pe an.

Review Beko WMI 71242

Mașina de spălat are și un consum de apă foarte redus. Beko WMI 71242 consumă doar 9020 litri de apă. Mașina oferă 16 programe de spălare, și un panou de comandă digital. In acest panou de comandă puteți selecta unul din programele pe care le are mașina și puteți sa selectați și viteza de centrifugare care este de maxim 1.200 de rotații pe minut.

Pret Beko WMI 71242

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model oferă calitate foarte bună ce oferă tehnologia tamburului semnat Aqua Wave. Acest tambur are un design special care creează condiții foarte eficiente pentru spalarea hainelor. Datorită motorului său cu tehnologie modernă mașina de spălat are un consum redus de energie electrică și un zgomot de spălare de doar 65 de decibeli. Uitasem să specific faptul că mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg așa că este potrivită pentru o familie de 3 membri. Dacă doriți să achiziționați acest produs verificați oferta disponibilă puțin mai jos.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko WMI 71242
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice