REVIEW – NEO LED-3226 – 4K LED la un pret interesant

Chiar in urma cu o zi am testat acest produs NEO LED-3226 , de aceea azi am hotarat sa-i dedic o postare, pentru ca voi sa aflati toate informatiile importante despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Pot sa va zic ca Am analizat multe televizoare ieftine în ultimele două luni și astăzi ne uităm mai atent la altul. NEO LED-3229 este un inci ieftin 32 HD LED TV vândute mai ales în Europa de Est. NEO este un producător preferat de produse electronice ieftine care se adresează în principal clienților de afaceri, cum ar fi hoteluri, pensiuni și alții care au nevoie de echipamente noi și ieftine pentru proprietățile lor. Cea mai impresionantă caracteristică a NEO LED-3226 este prețul său. Desigur, acest lucru este foarte ieftin, mai ales pentru un televizor fabricat în China. Chiar și atunci, LED-3226 este asamblat / fabricat în China, spre deosebire de multe alte televizoare ieftine oferite în Bulgaria și România, care sunt fabricate mai ales undeva în Balcani sau în Turcia.

Review NEO LED-3226


Un lucru care m-a surprins cu adevărat aici este faptul că acest televizor are un total de 3 porturi HDMI, ceea ce este foarte rar de văzut într-un televizor ieftin de 32 inch (avem doar 2 în mult mai scumpul Sony Bravia KDL-40WD650). În afară de asta, aici avem 1x port USB cu suport pentru player media, 1x VGA, 1x Scartx, 1x CI, 1x Coxial, mufă pentru căști de 3,5 mm și câteva altele văzute în lista de specificații de mai jos: Telecomandă Telecomanda copiază desenele I am văzut în unele mărci premium. Este ergonomic și ușor de utilizat de cele mai multe ori, butoanele sunt mari și ergonomice. Meniul configurat durează ceva timp pentru a mă obișnui, dar pot spune același lucru despre majoritatea televizoarelor pe care le folosesc pentru prima dată.

Pret NEO LED-3226

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs NEO LED-3226 foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 1100 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
NEO LED-3226
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice