REVIEW – Lada frigorifica Arctic OM205+, Panou de control cu LED, Functia VarioStore, 205 l, Alb

Știm că un cumpărător informat este un cumpărător înțelept. De aceea îți oferim acest review în care vei descoperi o ladă frigorifică care este potrivită pentru a stoca pe perioadă lungă de timp cantități mari de produse păstrând-ule proaspete cu un consum redus de energie. Arctic OM205+ este ce-a mai eficienta energetic. Vă invit să descoperim împreună caracteristicile tehnice dar și prețul promoțional de unde poate fi achiziționată.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Această lada frigorifică este foarte potrivită pentru familii care doresc să își păstreze pe perioade mari produsele din carne cum este în cazul Sărbătorilor de iarnă unde putem spune că foarte multe kg de carne dintr-un porc intreg pot fi stocate în această lada. Arctic OM205+ oferă funcția de FLEXISTORE, pentru că știm că nevoile tale variază, acest congelator orizontal are și funcția de a se transforma din congelator în frigider sau invers fără să pierzi din spațiul de stocare. Funcția de răcitor reglează temperatura la 5 grade fiind perfectă pentru legume și fructe sau special pentru băuturile reci.

Review Arctic OM205+

Mai există un compartiment special care stă la temperatura de 0 grade fiind recomandat pentru păstrarea peștelui sau a anumitor produse fără a fi congelate. Trebuie să știți că această lada frigorifică beneficiază de o izolație densă de calitate superioară astfel asigură funcționarea cea mai eficientă cu un consum redus de energie. Lada frigorifică a fost clasată A++ lucru care îi asigură un consum foarte redus de energie. Panoul de control cu leduri permite setarea cu ușurință a temperaturii în compartimente sau a funcțiilor dorite având comenzi foarte ușor de folosit.

Pret Arctic OM205+

Recomandarea noastra -> AICI!

Certificarea germană de calitate TUV asigura că produsul este reglementat la cele mai înalte standarde de construcție păstrând siguranța alimentelor. Volumul net total al acestei lăzi este de 205 litri. Arctic OM205+ are o autonomie fără curent electric de 36 de ore lucru foarte important în cazul unei căderi de curent. Și mai trebuie să mai știți un lucru despre acest aparat frigorific că are dimensiunile de 91.2 x 75.1 x 72.5 cm. Acestea fiind spuse cred că v-am convins că este un produs care merită toată atenția. Acum ne îndreptăm către partea care ne interesează cel mai mult și anume prețul.

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic OM205+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice