REVIEW – Lada frigorifica Arctic O23++, 230 l, Clasa A++, Perfecta si accesibila!

Bună ziua prieteni. Știu că vin sărbătorile și toată lumea vrea să se țină foarte multe produse din carne la congelat pentru câteva luni. De multe ori frigiderul sau combina frigorifică nu sunt suficiente ca spații pentru asta. Multă lume optează pentru o ladă frigorifică. Arctic O23++ este o ladă frigorifică foarte eficientă energetic oferind un spațiu mare de stocare. Vă invit să descoperim împreună acest produs dar și prețul cel mai bun de unde poate fi achiziționata.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

O să vă spun că o ladă frigorifică este potrivită pentru cantități mari de carne și legume sau altfel de produse care merită un tratament special de congelare pe termen lung de timp. Această ladă frigorifică oferă o capacitate mare de stocare lăsând astfel frigiderul liber pentru altfel de produse. Așa credem că este cel mai bine, când vine vorba de spații mari de stocare.

Review Beko Arctic O23++

Lada frigorifică O23++ este construită din cele mai bune materiale care izolează perfect mediul interior de cele exterior păstrând astfel temperatura stabilă pe un termen lung de timp. Aflați că prospețimea și igiena alimentelor va fi menținută mai mult timp datorită unei garnituri antibacteriene are rolul de a împiedica dezvoltarea microbilor sau a mucegaiului.

Pret Beko Arctic O23++

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest congelator are un consum energetic foarte mic fiind clasat în clasa energetică A++ având un consum de 186 de kW pe an. Interiorul acesteia lăzi frigorifice oferă un volum brut total de 232 de litri, și o capacitate de congelare de 12 kilograme pe 24 de ore. Deschiderea se face standard adică vertical, beneficiază și de iluminare interioară și în interiorul sau mai găsim o tavă separatoare și două coșuri din sârmă. Autonomia în cazul unei pene de curent este foarte mare ajungând până la 67 de ore lucruri foarte util când aveți o cantitate mare de produse stocate în interior. Lada frigorifică măsoară dimensiunile de 86 x 110.1 x 72.5 cm.În mod sigur aceasta ladă frigorifică este potrivită pentru cei care doresc stocheze cantități mari de produse congelate.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Review produs
Numele produsului
Arctic O23++
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice